Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Maca.pdf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2643 / 556 / 0
05 września 2023Verbalhologram pisze:
Z tego co wiem to maca to po prostu zdrowa żywność super foods, a nie żadne zioło, anabolik, czy adaptogen.
Jesteś w błędzie, tak jak wszyscy twierdzący, że MACA to placebo. Ona potrafi działać naprawdę niesamowicie pod względem adaptogennym. W dodatku MACA czarna znacznie podnosi libido, poprawia ukrwienie i sprawność seksualną, a także jakość nasienia.

Po zażyciu na czczo można odczuć dużo energii i swego rodzaju rush, szczególnie w dobrym ziołowym mixie. Stosuję MACĘ okresowo od ponad 4 lat, nigdy się nie zawiodłem. Wy szukacie w adaptogenach fazy? Trzeba mieć dobrą MACĘ i wtedy oceniać, a nie łykać durne kapsułki!

Można przyjmować na czczo rozrobioną z wodą, kakao (ale musi ostygnąć przed dodaniem macy, nie do gorącej wody), z jogurtem. Najmocniej działa w tym pierwszym wariancie.

Jedyny minus jest taki, że czasem libido skacze zbyt mocno ;) I nie przesadzajcie z dawkami!

A jak ktoś chce jeszcze większego wzrostu libido, to mogę polecić dobre dodatki do MACY.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 508 / 195 / 0
Kiedyś jadłem mace znanej firmy z kapsułek,ekstrakt więc pewnie gówno warty
Jadł ktoś mace na ssri?Czuć poprawę libido i ukrwienie penisa?Czy jednak za słaby kaliber do dzieła koncernów
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2643 / 556 / 0
@SerioSergio
Nie brałem na SSRI, ale brałem mając problemy z tym (o mocy podobnej do SSRI-owej kastracji, która również jest mi znana) z innych powodów i mi pomagała, chociaż efekt jest jeszcze lepszy przy połączeniu z innymi specyfikami, wiadomo. Jednak sama MACA jest prawdopodobnie najlepszym wyborem na te problemy jeśli ma być stosowana solo, mi naprawdę pomagała.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.