Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 401 / 20 / 0
Witajcie
Jako że tu jest dział dotyczący stymulantów roślinnych założyłem temat o tej znanej od tysięcy lat roślince.
Czy ktoś stosuje z użytkowników? Posiadam korzenie Ma Huang i chciałbym się dowiedzieć czy zawierają one w sobie alkaloidy efedryny?
Jakie dawki stosować tak aby były efektywne?
  • 401 / 20 / 0
Podbijam
Próbował ktoś zakupić Ephedre z popularnego chińskiego portalu aukcyjnego?
UC się przysrać może?
  • 48 / 1 / 0
tak urzad celny może sie przyczepić
dobrze odmie żona i przyrządzona jest mocno pobudzająca kiedyś miałem przyjemność pić i mimo niezbyt dobrego smaku całą noc miałem nieprzespaną
dostępna była w juz niedziałającym sklepie własnie z SHamańskimi roślinkami wraz z przpeisem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.