Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 211 / 6 / 0
Zauważyliście korelacje miedzy przyjmowaniymi dragami a łysieniem? Wiekszosc fanow stymulantow z mojej okolicy zaczela w mlodym wieku lysiec, teraz i mie to dopada. Wit ktos skad tanio ogarnac RU58841?
  • 55 / 10 / 0
szczerze? nie. takie zjawisko dostrzegłem jedynie, jak faszerowano mnie kwasem walproinowym - wtedy wypadały włosy na potęgę.
  • 2429 / 579 / 155
@up, święta racja, walproinian to pod tym względem kosa. Podczas leczenia Convulexem (kwas walproinowy) włosy wypadały mi tak, że przy myciu aż zapychały korek pod prysznicem. Po odstawieniu od razu poprawa diametralna - do tego bardzo pomógł mi olejek CBD do włosów, w końcu zaczęły choć trochę odżywać, mimo wielu obciążających czynników.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Ja najbardziej wyłysiałem ćpając amfetaminę praktycznie codziennie. Choć możliwie, że to genetycznie - ojciec łysy
  • 1545 / 1586 / 0
moze byc, jak najbardziej ! zobaczcie co sie dzieje jak ktos nie ma umiaru ! zeby (a wlasciwie ich brak), skora zniszczona, to czemu wlosy mialyby sie miec lepiej ?
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
01 lutego 2020hajdisoboszlo pisze:
Wit ktos skad tanio ogarnac RU58841?
Tak. Ale musisz napisać do mnie o źródło.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 37 / 0
Ja zapierdalam w czapce ciagle bo niestety łysieje, znajomi ciagle mi pierdola zebym ja zdjal, a ja sie krepuje w chuj bo wqygladam jak najebany felo pod delikatesami takie mam zakola, ojciec mi raz podsunal pomysl, zeby wyjebac 10 koła papieru na przeszczep, ale pierdoli mnie to juz wiecie..'Co do dragów to ostatnimi czasy wpierdalałem tyle, ze moze i one na to jakis wplyw mialy. powodzenia
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.