Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Jak pisalem wczesniej inne psychodeliki dzialaja dobrze. Z LSD nie mam szczescia jak na razie.
Obstawiam ze zwietrzale kartony, albo vendor zanim nasaczal kartony zle przechowywal plyn i zdegradowal. Wczoraj otrzymalem od niego nowe kartony, tydzien temu nasaczal. Wiec na weekend robie ostatni test. Bo 12h kolejne wyciete z zycia jakos nie usmiecha mi sie znowu przechodzic. Zrobilem juz testy odczynnikami i wszystko pozytyne wyszlo.
Niestety nie ma mozliwosci stwierdzic ile jest na kartonie bo bym wiedzial ile tych kartonow na raz wziac. A testowac stopniowo mi sie nie usmiecha, bo to nie ma sensu sie potem meczyc.
Z innymi osobami nie testowalem, nie mam takich osob by sie z kims podzielic.
Jesli to ma jakies znaczenie to zauwazylem ze w przypadku psylocybiny to potrzebuje przynajmniej 2x wiekszej dawki niz ogolnie ludzie wypisuja.
3g suszonych to praktycznie lekko smyra. Trip jest bardzo slaby.
5g szuszonych - tak srednio.
powyzej 7.5 do 10g- dopiero trip wyglada tak jak ma wygladac. Za soba mam mnostwo tripow glownie Golden Teacher. Obecnie rosna Penis Envy i bede sprawdzal czy faktycznie sa mocniejsze.
Fuzja /D5
Kolejna proba z nowymi kartonami (deklarowane 200ug) wzialem jeden i niestety to samo. Zandych wizji, spektakularnych swiatel, deformacji przestrzeni, fraktalow itd.
Faza jakas byla. Bardziej panowalem nad nia niz w poprzednich razach, ale to wszyszto nazwal bym po prostu - nacpalem sie i tyle. Bez jakiejkolwiek wartosciowej tresci. Jesli chodzi o wartosc psychodeliczna, medytaje, wglad w siebie - ZERO.
Wiec to byla moja ostatnia przygoda z LSD. Wiecej razy juz nie podchodze do tego, bo nie ma to sensu. Ewidentnie kwas na m nie nie dziala w 100%. Cos tam dziala tylko na niektore receptory, pozbawiajac podroz jakiegokolwiek sensu.
A szkoda.
16 września 2025eryngium pisze:
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.