Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 757 / 114 / 0
400 na pierwszy raz raczej za dużo, duże ryzyko że coś pójdzie nie tak i się zrazisz, 200 powinno byc ok
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 513 / 109 / 7
Powiedziałbym że 200 to też dużo :)
Bez doświadczenia z psychodelikami nie przekraczałbym z pewnością 150ug
  • 746 / 436 / 0
Dla mnie najlepiej jest zarzucić 100ug, lubię tą dawkę bardzo
  • 757 / 114 / 0
11 września 2024GalaktycznyBiznesmen pisze:
Powiedziałbym że 200 to też dużo :)
Bez doświadczenia z psychodelikami nie przekraczałbym z pewnością 150ug
no trochę dużo, też bym powiedział, że 150 bardziej na pierwszy raz, bo 100 to może być za mało

ale skoro kolega planował 400 to widać, że lubi przygodę i ma zadatki na hardheada XD
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 746 / 436 / 0
Przecież on nawet nie wie co pisze.
Nigdy nie brał kwasa, więc nie ma pojęcia nawet na co się wpierdala %-D
  • 67 / 23 / 0
Papiery 125-150ug nadają się idealnie na pierwszy raz, 200-250 to już jest jazda, za pierwszym razem można tego nie ogarnąć xd
  • 40 / 9 / 0
Nie wierzyłbym w to, że przy obecnej sytuacji osoba, która pyta tutaj, co robić za pierwszym razem, miała tego pierwszego razu cokolwiek więcej niż 150, a to i tak dobrze trafi :)
  • 1 / / 0
Rekreacyjne stosowanie powinno się zamykać w dawkach około od 40 do 200ug, im mniejsza dawka tym mniejsza szansa na pojawienie się negatywnych skutów .
Duże dawki raczej przy terpeucie w klinice no chyba że chcesz podjąć rękawice ,zastanów się dobrze czy jesteś na to gotowy wielu było i sie przeliczyło.
Psychodeliki to nie cukierki , nawet jeśli ejsid jest w żelku.
Pozdro
  • 1 / / 0
Siemka, od dość dawna zbieram się za zrobienia pierwszego kwasiora. Nadchodzi idealna okazja z grupką znajomych, na wyjeździe, domek nad jeziorem, sama naturka w okół, pełno czasu. Kwasik niestety nabyty z ulicy przy okazji zakupu innych produktów jakieś pół roku temu, na szczęście vendor sprawdzony chociaż na tyle, że większość produktów miał dobrej jakości jak na "uliczniaki". Zapewniał wtedy rzekome 300ug (teraz z forum wiem, że trafić na karton powyżej 200ug to raczej graniczy z cudem, a co dopiero znaleźć taki na ulicy), karton z sercem, zakupiony we Wrocławiu. Przechowywany w "magicznym pudełeczku" w samarce, w chłodnej szufladzie, także mam nadzieję, że się nie popsuł. Moje doświadczenie to przejarane całe studia, z 5 razy grzyby (różne dawki, od 2g normalnie do 5g w lemonteku), parę razy solidne dawki 2-cb (25mg w nochala ładnie przestawiło antenkę :D), badtripy zaliczone, MDMA też przemielone. Kręci mnie psychonautyka, duchowość, więc nie obca mi mistyczna strona psychodelików. Nie mam też czasu, na ściągnięcie sprawdzonego kwacha czy sprawdzenie mojego testerem. Zgaduję, że ten sorcik nie będzie miał pewnie więcej niż 200ug. Stąd moje pytanie brzmi czy jest sens "marnować" wpierw 1/2 kartona, z ewuentualną dorzutką do 1,5godziny po załadowaniu, tylko żeby to przetestować? Czy ktoś może z doświadczenia wie, ile takie "uliczniaki" mogą mieć mocy, czy raczej loteria? Pytanie, też czy jest co ryzykować, bo nie ukrywam wolałbym spędzić ten czas chodząc w naturzę, niż leżeć z zamkniętym oczami. Bo widzę, że jednak dawki powyżej 150ug są odradzane na pierwszy raz.
Pozdrówki ;)
  • 22 / 5 / 0
Kwas ma tą przypadłość, że aby zachować pełną moc to trzeba go przetrzymywać w baardzo restrykcyjnych warunkach (zamrażalnik, bez dostępu do światła, w obojętnym gazie). Obiecane 300 ug to faktycznie dużo, zakładając, że kupiony już jakiś czas temu to może mieć około 100ug, zakładając ze na start miał te 300/200 ug. Ogólnie realna dawka jest dość losowa, bo spadek mocy jest dość spory. Jeżeli nie boisz się potencjalnej dawki 200+, a masz pewność że nie znajduje się na nim coś dodatkowego (polecam test za pare zł!) to zarzucałbym raczej całość. Dawka 200+ to już niezła kosa, dla mnie jest to 4h mocnego odrealnienia, stanu wyższej świadomości, pozostałe 6h tripa to przyjemny afterglow. Dawka 100 idealna na start powinna być, ale no jak wcześniej napisałem ciężko oszacować ile ug się na twoim kartonie znajduje. Decyzje podejmij sam, miłej podróży. %-D
%-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.