Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 741 / 436 / 0
05 sierpnia 2024TymekDymek pisze:
02 sierpnia 2024pauls pisze:
jaka ilosc ug na pierwszy raz?
Z
psycho doswiadczenie mam, duzo trawy, raz grzyby, x razy MDMA
Ostrożnie, jeden raz z grzybami to nie jest żadne doświadczenie, więc nie fisiuj z dawką
Dyskutowałbym z tym stwierdzeniem.
Jedno potężne doświadczenie na grzybach to już coś i zostawia jakieś przemyślenia w psychice.
Poza tym kwas jak dla mnie jest o wiele łatwiejszy w obsłudze niż grzyby.
  • 1287 / 327 / 12
jak zapodawałem pierwszego kwasa to nie miałem pojęcia nawet jakiej jest mocy %-D po późniejszch eksperymentach i doedukowaniu z analogami mogę jedynie się domyślać, że mogły być w przedziale 200-300, bo jak żarłem inne blottery o mocy 100-150 to efekty psychodeliczne były ledwie wyczuwalne
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 197 / 2 / 0
100ug LSD jest bardzo mocno odczuwalne dla chłopa 110 kg wagi.
To, że myślisz co napisałeś powyżej wynika z faktu, że dziś wielu sprzedawców mówi,
że karton ma 200ug a w rzeczywistości jest tam 60ug.

Mój pierwszy raz był wiele lat temu z kartonem 100ug i to było bardzo mocne.
Fraktale, OEVy, CEVy, dochodziłem do takiego zapętlenia myśli, że nie wiedziałem czy świat
w którym się znajduję jest rzeczywisty czy to tylko moja wyobraźnia.
  • 741 / 436 / 0
Zależy od wrażliwości receptorów poszczególnych ludzi, a nie kurwa wagi.
Niektórego 100ug zrobi bardzo mocno, a niektórego niezauważalnie.
Zauważyłem już dawno tą tendencje wsrod moich znajomych.
Zawsze miałem mocniejsze i ciekawsze tripy przy tych samych dawkach co oni ledwo wyczuwali.
  • 16 / / 0
Siemka, kilka pytań mam co do LSD, ostatnio zarzucilem karton 150 µg (mój 1 raz z LSD), podobno mega mocny i dobry, niestety efekty w moim przypadku były kiepskie... Za wiele się nie działo, miałem jednak uczucie coś w stylu stymulacji (?) przyjemnie mi się słuchało muzyki i zajebiście się czułem, trochę ciężko się chodziło. Jakiekolwiek efekty były widoczne dopiero jak było dość ciemno (musiałem się też dość mocno skupić żeby jakiekolwiek haluny zobaczyć). Ponadto byłem dość mocno pobudzony i w ogóle mi się spać nie chciało, czułem się pod wpływem czegoś ale tych efektów psychodelicznych prawie nie było. Czy możesz mieć to związek z tym, że tydzień wcześniej zarzucilem Pixe MDMA? Czytałem że może to zmniejszać doświadczenia psychodeliczne, ale ze aż tak? W planach mam teraz 2cb, ile polecacie odczekać od zjedzenia kartonu? Chciałbym tym razem jakieś efekty poczuć :P
  • 4301 / 698 / 2117
@Solu jak chcesz zajebistych efektów, to musiałbyś wyczyścić receptory do cna. Dwa tygodnie to takie minimum.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12 / / 0
Witam za 2 tygodnie planuje pierwszy raz z LSD, jaki wpływ na moc i spłycenie tripa może mieć moje uzależnienie od kratomu przez jego wpływ na serotonine ? Pije 2 dawki dziennie ~3,7g od ponad 3msc mając jakieś tam przerwy na 1-3 dni. Zacząć odstawke tydzień przed czy te dzienne dawkowanie nie będzie miało większego znaczenia ? Pozdro
  • 4301 / 698 / 2117
@Orbitron Twoje codzienne dawki kratomu (około 3,7g x dwa razy dziennie) mogą mieć pewien wpływ na Twoje doświadczenie z LSD, ale niekoniecznie musi to być znaczący wpływ.

Niemniej jednak, jeśli zależy Ci na możliwie nieskrępowanym i mocnym doświadczeniu, odstawienie kratomu na tydzień przed tripem będzie git.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
siema czy na start dobrym pomyslem sa 2 kartony po 200ug? nigdy nie mialem doswiadczenia z psychodelikami raz tylko po pixach mialem haluny mocne ale nie przypominaly tych z opisow po LSD
  • 4 / 3 / 0
Za dużo, zakładając, że ilość LSD nie jest zawyżona. Bierz jednak pod uwagę, że kartony z LSD rzadko zawierają niezakłamaną dawkę substancji.
Mimo wszystko, nie ryzykowałbym. Najlepiej przetestować 1 karton lub połówkę, jeśli chcesz być jeszcze ostrożniejszy. Dopiero po ustaleniu, jak mocne są te kartony, jesteś w stanie właściwie dobrać ilość.
Bad trip po zbyt dużej ilości LSD, szczególnie gdy bierzesz pierwszy raz, potrafi być niezwykle trudnym przeżyciem, więc lepiej wziąć za mało niż za dużo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.