Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Co poczuje po wzięciu 30ug pierwszy raz?
  • 40 / 9 / 0
Na 90% nic, a na 101% nic, czego szukają ludzie jedząc kartony. Może Ci się przy odrobinie szczęścia poprawi humor jak po 2 piwkach, ale mówimy o wersji optymistycznej.

Za mało, kolego. To tak, jakbyś poszedl na wesele pić alkohol i wypił jedno Karmi.
  • 1455 / 592 / 0
@Gearz niewiele , moze wyostrzone lekko zmysly . Praktycznie microdosing .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 40 / 9 / 0
Trafiłem ostatnio dobre źródło zagraniczne. Gonią kartony za bezcen, słabe, bo słabe, ale nadal za bezcen. Dość powiedzieć, że zarzucenie 3 robi właściwą robotę, i zamyka się to w kwocie 45 PLN, czyli akceptowalnie. Dlatego skłaniam się ku opinii, że stosunkowo ciężko trafić teraz papiery, które po jednym mogą zmiażdżyć, i mówię to pod rozwagę tym, którzy nadal proponują młodym adeptom połówkę na starcie. Od pewnego czasu mam wrażenie, że turbo mocne kwasy, które koszą, powoli wymierają. Obym się mylił.
  • 741 / 436 / 0
Jak najbardziej. Nie ma żadnych przeciw. Większość społeczeństwa w tym wieku w dzisiejszych czasach uchlewa się do nieprzytomności i wciąga bieda ketony. Jeżeli interesują Cię takie substancje jesteś na dobrej drodze wręcz bym rzekł.

Spróbuj 80 ug, powinno dać Ci satysfakcjonującą fazę. Jeżeli Ci się spodoba spróbuj wiekszyc dawek w przyszłości. Ja w twoim wieku LSD nie brałem, ale za to przeżyłem mocne doświadczenie z psylocybina co ukształtowało w jakiś sposób moje podejście do siebie i świata.
  • 1287 / 327 / 12
15 października 2023Wilk7788 pisze:
Dzieńdoberek. Mam 16 lat i zamierzam zażyć LSD w granicach lekkiej-przeciętnej dawki.
Za i przeciw? Ktoś może próbował w tym wieku i podzieli się refleksją?
Nie polecam kwasów w takim wieku, w ogóle nie polecam psychodelików w tak młodym wieku póki twój mózg jeszcze w pełni nie zdążył sie rozwinąć. Szkoda marnować piękne młodzieńcze lata.

No ale jak już musisz to zarzuć zdecydowanie mniej - pół albo ćwierć kartona jak kolega wyżej wspomniał. I nie afiszuj się, że masz tyle lat bo to portal dla dorosłych.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / 2 / 0
PIERWSZY RAZ Z LSD:
cudowna przygoda

Spoiler:
Przeniesiono, oraz dodano spoiler — CAF
  • 1455 / 592 / 0
@maciekchemik duza dawka na 1szy raz ale miales dobry S&S + towarzystwo ogarniete wiec poradziliscie se . Ciekawe tez ze az taki apetyt , ja na fazie jem raczej niewiele . Polecam jeszcze discoball/swiatelka jakies , kadzidlo albo swieczki , muzycznie psytrance dobrze wchodzi .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 757 / 114 / 0
właśnie 200ug to nie duża, tylko w sam raz, jak się ruchać to bez gaci i tyle

kwas nie gryzie i nie zabija, sam żałuję że podczas magicznego 1szego tripa byłem zbyt zachowawczy i sobie myślę tak https://www.youtube.com/watch?v=liPu1_aPH5k
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 14 / / 0
chce zarzucić kwasa pierwszy raz(za tydzien), tylko nie wiem jaka dawke mam zarzucić. Palę tylko duzo trway i dzisiaj zarzuciłem MDMA z dziewczyną. Pytanie brzmi ile tego kwasa na pierwszy raz? I czy mogę wziąc po tygodniowej przerwie po MDMA
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.