Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Coen »
She pisze:
Btw. czy jest efekt czerownych ślepi?
a gdzie? na zdjęciu? czy po nieprzespanej nocy :)
a tak na poważnie to raczej nie.
Uwaga! Użytkownik Coen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie, nie ma. Żadnych śladów fizycznych nie zauważyłem. Ale jeśli się boisz czy Cię starzy obczają to bardziej bój się, że na widok rodzica wybuchniesz niepowstrzymanym śmiechem i połozysz się na ziemi, żeby zaraz zacząć coś tam jak gdyby nigdy nic gadać sobie.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 382 / 8 / 0
Za to źrenice oczywiście takie jakieś duże... ;-) Acz tu stopień ryzyka ;-) zależy od koloru oczu. Ja bym się specjalnie nie przejmowała, bo mam ciemne oczy i trzeba z bliska popatrzeć, żeby zobaczyć, jakie mam źrenice. Co nie znaczy, że jak już spróbuję, to zamierzam się pałętać blisko np. mamy...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: She »
@up ja mam z reguły duże źrenice, a ślepia mam niebieskie ;p

Pałętać blisko rodzicielki zamiaru nie mam, bo testować będę w MDK, a tam nikt praktczynie w oczy mi nie patrzy tylko w sztalugę ;p Zastanawia mnie jaka byłaby reakcja biorąc to przed wywiadówką ^_^
Jestem fajna ;p
  • 3490 / 55 / 0
She, naprawdę NIE polecam przebywania w terenach publicznych po tym. Po zachowaniu będzie widać, że jesteś PO. Najlepiej gdzieś u znajomego/mej. I zarezerwuj trochę czasu. Sory, żem taki upierdliwy ale po prostu szczerze nie życzę Ci kłopotów.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 382 / 8 / 0
Heh, ja mam takie pytanie z ciekawości: czy w polskim powoju - takie małe biało-różowe kwiatuszki - występują jakiekolwiek ;-) ilości LSA? W zamierzchłych czasach, kiedy miałam 16 lat i w zasadzie szczerze planowałam spróbować dopiero po 18. urodzinach (No to się zgadza... jeśli moje plany dojdą do skutku, wyjdzie 7 lat po 18. urodzinach :-D ), jednakowoż nazbierałam tych nasionek i podejmowałam moje żałosne eksperymenty... Niby posiadałam już wtedy przyzwoitą wiedzę teoretyczną, ale nie - w kwestii powoju nie raczyłam się doinformować i potem np. zjadałam 20 nasionek na dobranoc i czekałam... oczywiście nie żebym serio sądziła, że tyle wystarczy, ale jednak-jednak... osobliwe to było i tyle. Z jednej strony *LOL*, a z drugiej historia właśnie osobliwa, trochę jakby gra w ciuciubabkę z samą sobą.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 313 / 5 / 0
Te polskie nasionka to tylko Cie na wymioty zakręcą.
Jak coś to kup sobie heavenly blue. Jest niedrogie.

Heh. No i podtrzymam swoje zdanie chyba dalej.
Ty jednak wolisz gre wstępną bardziej co? Popatrz, ale nie dotykaj, dotknij ale nie próbuj, spróbuj ale nie połykaj :D i tak wkółko?
Zewszad wiesz co myśle. Nieźle Cie pokręci jak już spróbujesz tych grzybków.
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
20 nasionek to raczej mało. Żeby się zrobić nasionkami kupowanymi trzeba zjeść jakieś 5 gram conajmniej, a 1 gram to 30 nasionek. Poza tym chyba tylko heavenly blue odmiana zawiera LSA. Zeżarłem kiedyś 8 gram mieszanki i nic.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: She »
To znaczy, ze mam jutro iść na Jurowiecka i kupić kolejne cztery opakowana ^.^? Btw. Kurwik, oni są przyzwyczajeni do moich "odchyłów".
Jestem fajna ;p
  • 3490 / 55 / 0
Do tego, że zaczynasz majaczyć i słaniać się na nogach z przeracaniem włącznie? Jeśli chodzi o dawkę na początek to ja bym polecił 6-7gram. Ja zeżarłem 10 g ale ja to ja i nic zdrowego z tego nie było :D

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.