Gargamel pisze: Kakihara, musisz brac benzo typowo nasenne przed snem? Jesli tak to imo masz przejebane. To chyba gorsze uzaleznienie niz normalne szamanie benzo, niz tak ze nie zasniesz jak nie wezmiesz.
1)Z kodeiną i ziołem łącznie 4mg.Bardzo nieźle, leniwie, sympatico.
2)Rano 1mg+yerba mate..ok, podziałało orzeźwiająco.Po kilku godzinach sączenia mate 2mg, odczekawszy godzinkę, okocim mocny.Jest bardzo urokliwie i powolnie.Wracam do wylegiwania się na balkonie.Lato rządzi.
W jednej aptece nie było wcale, w drugiej był przeterminowany i nie wydała, w dwóch kolejnych był zbyt drogi.Ostatecznie zakupiłem w cenie o 3zł niższej niż w 2 poprzednich.
Zostałem przy okazji poinformowany, że noctoferu już nikt praktycznie nie wypisuje, a w antidolu 15 jest niezwykle silna subst. narkotyczna, mianowicie kodeina.Rozmowy z farmaceutami uczą.
Dobra, jeszcze jedna uwaga.Wczoraj wygrzmociłem dużą ilość alkoholu i nie porwało mi pamięci.Także lormetazepam jest przyjazny pijusom ;-)
Gargamel pisze:Kakihara, musisz brac benzo typowo nasenne przed snem? Jesli tak to imo masz przejebane. To chyba gorsze uzaleznienie niz normalne szamanie benzo, niz tak ze nie zasniesz jak nie wezmiesz.
noctofer fajne benzo na sen i fajnie rozluznia i jest chilloutowo zanim sie zasnie ,polecam,te inne estazolam czy nitrazepam to do noctoferu niebo a ziemia
Edit: Qrwa, to jest lek nasenny, wziąłem 10mg i wypiłem 2 browary i ani nie ziewnąłem. Gdzie po 4mg estazolamu i 5 nitrazepamu, zasnąłem z piwem w ręku. Stwierdzam, że to takie trochę lepsze klony, z lorazepamem nie wiele ma wspólnego. Za to myślenie mam typowo klonowe, no może większy chill...
Nie dziwota, że nie jesteś śpiący, benzo są znane z tego, że przy wyższych dawkach włącza się wręcz umysłowa stymulacja i stan "nieogaru". Pochwal się coś żeś odjebał.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.