Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 546 / 13 / 0
ostatnio wzialem na spanie Nitro i nie zadzialalo natomiast pół tabletki Estazolamu usypiało mnie w 5 minut
  • 1305 / 162 / 0
no ja dzis do tramalu (900mg) dozucilem 12.5mg lorazepamu efekt taki ze bylem pluszowy rozluźniony i otwarty na rozmowy na wszelkie tematy

ale jednak tolerka na klony pol blistra dziennie zostawiła swoj slad

gdyby nie moja tolerka to postawił bym to benzo zaraz za klonozepamem

ale niestety jest to benzo przejściowe docelowy jest ofc klonik którego zdabede od doktorka w ostateczności kupie od syropka ale wolałbym mieć stale źródło u .lekarza ;d
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 6 / 0
Bardzo fajne benzo, bardzo przyjemne, ale szczególnie pierwsza tabletka, potem dużo słabiej, po 2 zjedzonych opakowaniach już bez żadnego efektu.
  • 916 / 169 / 0
Clonazolam ci się spodoba.
Ale źle skończysz.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 130 / 6 / 0
20 stycznia 2018endother pisze:
Clonazolam ci się spodoba.
Ale źle skończysz.
Jeżeli to do mnie to żarłem i Clona. Najmocniejsze benzo jakie jadłem, ale i tak moja tolerka jest szybsza. Pierwsze tabsy mnie rozkładały, ostatnie z tej samej paki to już tylko leciutka sedacja. U mnie tolerka na benzo buduje się dosłownie na kilku tabletkach. Nie wiem czy się smucić że benzo nie działa czy cieszyć że nie ma jak się wjebać.
  • 85 / 3 / 0
Zawiodła mnie ta benzodiazepina. Jedyne co z niej wyniosłem to amnezja, nic więcej.
Lorafen 2.5mg
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 169 / 0
To ze benzo powodują tolerancje to fakt, zwłaszcza jeśli dużo ważysz. Po prostu magia mija. Często mam tak ze czuję benzo tylko jak wyjdę do ludzi, polecam.

Jeszcze Gbl tylko zrób z niego ghb jest dobry ale tez na nie za długo
Jesli szukasz euforii, sedacji i uzależnienia to wjeb się w kodę, czy tam inne opio. Tuu magia nie mija aż tak szyyybko.

^up
To samo mówiłem o benzodiazepinach biorąc clonazepam i clonazolam, jednak gdy zmieniłem na malutka dawkę diazepamu sytuacja się diametralnie zmieniła. Wręcz szkoda fazy w domu bo o tak nic nie czuje. Biorę tylko uchodząc do ludzi i to jest to.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2018 przez endother, łącznie zmieniany 1 raz.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 149 / 101 / 0
Jadłam Lorafen 2,5mg regularnie jakies 4 miesiace.Dawka lecznicza 2,5mg dziennie.Jak dla mnie dobrze sie po tym spi,dzialanie zblizone do relanium.Clonazepamum nie przebije,ale to swiadczy o tym ze kazdy ma swoja ulubiona benzodiazepinke.U mnie na miejscu pierwszym stoi Clonazepamum,bo jak do tej pory żadnej innej benzodiazepinie nie udało się mnie usidlić na dłużej.
Uwaga! Użytkownik trufla1989 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
kusi mnie te 100 szt. lorazepamu, ktore lezy u mnie juz pare miesiecy :wall:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 4 / 0
Przyjąłem 7mg lorazepamu, nie poczułem absolutnie nic oprócz bólu głowy. Może troche pamięć nie podziałała w tym czasie. Tolerka niewielka, ale jakas już jest. Był srogo pare lat przeterminowany. Jaki powód?
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.