Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
Alprazolam (podobnie jak Klonazepam) jest teoretycznie 2 razy silniejszy od Lorazepamu.
1mg Alprazolamu = 2mg Lorazepamu
Mając doświadczenie z Alprazolamem i znając powyższą zależność łatwo obliczysz właściwą dla siebie dawkę Lorafenu.
                  ~O~
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mi się tam lorafen za bardzo nie podoba, jak wiadąć różne ćpuny różne zainteresowania %-D Spośród benzo znam na własnej skórze klony, rolki, lorafen i xanax ale ten ostatni raczej nasennie bo i w małej dawce. Klonów zjadłem najwięcej ze wszyskich powyższych, a oceny malejąco przedstawiam: rolki, klony, lorafen/xanax.

Za Lorafenem nie przepadam albowiem w działaniu jest chujowy jak na mój biust. Gust* kurwa, gust. Jak autor posta kilka postów wyżej, spać mi się po nim nie chciało, byłem bardziej rozjebany niż na jakimś spidowym zwale, nic mi się nie chciało, a jedyny plus, to otaczający absurd i chaos, z czego chciało mi się śmiać przez godzine od wejścia.

Proszę ksionca, a ja śmiem twierdzić, iż lorafen jest silniejszy od klonów :) Różne osoby różne działania. W ogóle dziwne są te wszystkie benzosy, a najlepsze są rolki prosto z amplitudy <oblizuje_sie> :cheesy:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
też nie przepadam za lorafenem bo strasznie mnie po nim zamula, a następnego dnia jestem otępiały

klony są znacznie lepsze
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
ksionc pisze:
też nie przepadam za lorafenem bo strasznie mnie po nim zamula, a następnego dnia jestem otępiały

klony są znacznie lepsze
Mnie lorafen nie zamula, ale podwojne widzenie utrzymuje sie dlugo po tym zejsciu fazy. Nieprzyjemna sprawa.
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
  • 1285 / 30 / 0
podwójne widzenie a nawet większy rozpierdol z widzeniem miałem jak zaczynałem jeść lorafen (i w ogóle benzodiazepiny wtedy tez zaczynałem dopiero jeść)
z czasem ten problem się zmniejszał aż całkowicie zanikł, teraz nawet po dużych dawkach lorafenu już nie mam podwójnego widzenia
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 51 / 0
Huk
Nieprzeczytany post autor: DrugSter »
Mozna to w kabel wziasc? to sie rozpuszcza w wodzie?? wie ktos cos na ten temat?
Wszystko jest w porządku, jest centralnie w porządku, centymetr powyżej granicy zdrowego rozsądku.
  • 682 / 7 / 0
ehhh ten lorafenik zamula troszke, wzialem wczoraj 2mg dzisiaj tez i zalatwilem na wiekszym spokoju to co bylo do zalatwienia ale doszla niestety zamula, cos jakby szklana szyba przede mna a reszta ludzi... tak czy siak wole lorafen od bromazepamu i alpra

mimo wszystko zaden cud to nie jest jak kazde bezno zreszta, nie wiem czy dojem pudelko do konca, najlepszym rozwiazaniem bedzie wrzucenie 10mg i 2 piwa ; o
Sun Was High (So Was I)
  • 1285 / 30 / 0
spróbuj klonów, nie zamulają
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
a wręcz napędzają do działania jak się bierze jakiś czas. Jak zaczynałem to zamulały.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
A więc tak, dzisiaj dopadłem się do próbnych 10 tablet lorazepamu 2mg. Po 4 mg czuję lekkie zmęczenie i uspokojenie, ale bez poprawy nastroju. Narazie klony rządzą według mnie i tak jak pisze kubeusz napędzają co mi się bardzo spodobało
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).