Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
Ciekawą akcją jest to, że będą pod wpływem 2,5mg w/w benzo postanowiłem "odświeżyć" się wciągając 30mg eph- popadłem w taką paranoję, że bałem się wyjść z pokoju do kibla- mimo, że nikogo nie było w domu. Lałem do szklanek w pokoju, dopóki eph mnie nie puścił.

Lorafen imo jest najlepszy na zwały, które nie będziemy przepijać alko.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 4 / 0
Co to ma być to eph? Ilu użytkowników, tyle skrótów. Etylofenidat? Etkatyton? Efedryna? Efedron?
  • 1358 / 23 / 0
Eph to etylofenidat.
Lorazepam sam w sobie jest nieprzewidywalny, a jak dorzucimy kolejną substancję to ryzyko znacznie wzrasta - ta benzodiazepina walczy o złoty medal z klonazepamem jak dla mnie w kwestii nieprzewidywalności ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 734 / 6 / 0
lorazepam nigdy nie probowalem, z opowiadan waszych to dla mnie idealne benzo jako zamiennik klona napewno przy nastepnej wizycie u magika bede wymagal tego leku oprucz klonow :) dla mnie licza sie leki ktorych dzialanie poprostu konkretnie czuc, a z waszych wypowiedzi lorafen robi robote. Ciekawi mnie mix np alprazolam 1 mg klon 1 mg i lorazepam 1 mg, ktory z nich wybije sie na pierwszy plan :D ??
Czy raczej poczulbym sie jak po 3 mg klona? Czy jednak poczuje duza roznice miedzy lekami, szkoda ze lora nie trzyma tyle co klon
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
Ścierwiaż, skoro używasz często klonów przed snem, to lepiej sprawdziłby się lorazepam, bo on jest właśnie benzodiazepiną typowo nasenną ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 187 / 2 / 0
Zamiennik klona? Nie wiem, chyba niekoniecznie, jako że ma znacznie krótszy czas półtrwania no i działa też krócej. Ale fakt, jeśli chodzi o stężenie zła w tabsie, to rzeczywiście porównywalne są. Lorka ewidentnie czuć, ale za to powoduje trochę większą amnezję niż klon. W ogóle, nie polecam mieć przy sobie podczas działania: portfela, pieniędzy, alkoholu, reszty tabsów. Nie łączyć z alko, nie stosować jednorazowo więcej niż 5 mg. Każdy z wymienionych czynników zwiększa ryzyko wystąpienia sytuacji zwanych potocznie odpierdalaniem (w domyśle: maniany). Wskazany jest za to w miarę ogarniający towarzysz (czytaj: niebędący pod wpływem benzo, a najlepiej żadnych GABAergików).
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 734 / 6 / 0
lorek jak dla mnie spoko po skruszeniu 4 mg klona oraz 5mg lorazepamu przepite piwami to meeeega reeelax bez urwanych filmow itd fajny mix i wyjebka na wszystko, ale na imprzeze bym tak nie poszedl :D
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 4 / 0
Jak lorazepam działa przeciwdrgawkowo? Albo czy w ogóle tak działa?
  • 825 / 14 / 0
Z leksykonu leków : "Wykazuje umiarkowane działanie przecidrgawkowe"
  • 734 / 6 / 0
mniej niz klony rozluznia miesnie, ale nasennie ponoc dzial mocniej, chociaz kazde benzo dziala troche nasennie ja po klonach chodze jak dzidius spac :D a lorek jak lorek zaden szatan z niego, zjadlem ostatnio z pol paczki i pilem i klonilem i git bylo :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.