Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 75 / 1 / 0
da się podrobić te leki? mam lorafen, pudełko jest dobre, instrukcja jest, ten listek jakby krzywo wycięty ale napisy są, kolor nie rózowy, i działanie jakieś dziwne. Mozliwe że to nie to?
  • 1360 / 179 / 0
Dzis wszystko idzie podrobic, ale nie slyszalem zeby benzo ktos podrobil. Wrzuc zdjecia na jakiegos imageshacka i daj linki to sie zobaczy, nawet z ciekawosci jesli to podroba rzeczywiscie :-) . Dawka 1 czy 2,5? Bo jedynki chyba wlasnie maja inny odcien z tego co pamietam, jedynki mialem raz czy dwa i nie pamietam, zawsze bralem 2,5 :-).
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1743 / 25 / 0
[ external image ]
To są jedynki, 2,5mg różnią się kolorem - są różowe.
Non omnis moriar.
  • 538 / 6 / 0
Po 5mg lorazepamu słabo pamiętam fazę. Nie było tak że za dużo tylko tak jakby przez mgłę kurwa nie wiem jak to wyjaśnić. Myślałem, że lepiej będzie bo na pusty żołądek i tabsy rozgryzione popite bardzo ciepłą wodą. Taki fetysz mam %-D
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 1 / / 0
Jedynym sposobem, żeby znów benzo (jakiekolwiek) działało rekreacyjnie jest odstawienie na jakiś czas, prawda? Kurde, z rok temu byłam uzależniona od zolpidemu i wpierdalałam codziennie po 16 tabsów aż skończyłam w szpitalu, a teraz wolę benzo, choć i tak je łączę z zolpidemem, ale mam tendencję do przesadzania i jak zarzucam np alpre to od razu idzie 15mg, nie umiem tego kontrolować, w międzyczasie brałam diazepam i estazolam i teraz chcę spróbować lorazepam, tylko nie wiem czy ma sens zarzucić teraz większą dawkę, czy po prostu odczekać jakiś miesiąc chociażby. Jak myślicie?
Uwaga! Użytkownik latitudesss nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 2 / 0
Co działa mocniej i ogólnie przyjemniej:
6mg Bromazepamu(sedam) czy
2.5 lorazepamu(lorafen) ?
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
SEDAM :heart:
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 6 / 0
Czy wy również na wejściu lorazepamu(bardzo wolnym wg mnie) doświadczacie pewnego nieuzasadnionego niepokoju ?
Czy branie lecytyny przed lora sprawi, że nasz mózg będzie więcej pamiętał z fazy?
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 187 / 2 / 0
Jak już to niczym nieuzasadnionego spokoju (tzn. niczym naturalnym, czyli lorą). Na drugie pytanie niestety nie odpowiem w pełni, bo sam nigdy nie stosowałem lecytyny, ale słyszałem o jej właściwościach poprawiających pamięć, również na wszelkiego rodzaju substancjach. Próbować zawsze warto, raczej Ci nie zaszkodzi rozsądna dawka lecytyny. Ja już mam dość sporą tolerkę na efekty amnezyjne, więc nie mam z tym problemu (oczywiście jeśli nie piję do tego alko).

Jak do tej pory lorazepam jest najlepszą benzodiazepiną w moim rankingu, aczkolwiek jego uzależniająca natura nie pozwala cieszyć się nim w pełni (tzn. bardzo łatwo jest wpaść w ciąg). Za to jeśli się powstrzymuje od ciągów (np. stosując zasadę ile mg tyle dni przerwy - zaokrąglając do góry), to można wyciągnąć z lory sporo i nie uświadczyć tolerancji.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 410 / 23 / 0
Mnie wczoraj Lorafen calkiem konkretnie pozamiatal, i to w dawce zaledwie 2 mg i zupełnie na sucho. Wczesniej bralem wieksze dawki i było bez dziwnych rewelacji. Wczoraj dla wyluzowania wzialem 1 mg - w sumie podzialal ale mowie dobra jeszcze jedna zarzuce. Nie minela godzina a totalnie scielo mnie z nog - totalne zaklajstrowanie mozgu i zwiecha, wzialem sie polozylem mowie przespie sie. Nie moglem jednak normalnie zasnac tylko lezalem z polotwartymi oczami i tkwilem w takim pol-snie: tzn. widzialem co sie dzieje dookola mnie ale na to nakladaly sie jakies postaci ze snu tak ze w koncu nie moglem sie polapac co jest rzeczywistoscia a co snem. Z pol godziny to trwalo, potem zasnalem na dwie godziny. Jak wstalem bylo juz normalnie - surfowalem po necie gadalem z ludzmi itd. No ale dzisiaj wstaje problemy z pamiecia z tamtego czasu (klasyk przy lorafenie), w rejestrze telefonu polaczenia ktore wykonywalem a ktorych w ogole nie pamietam. Zajebiscie zeby to jeszcze bylo po miksie z alko to rozumiem, ale na sucho, tym bardziej ze wczesniej bralem po 3-4mg i bylo przewidywalnie. Dobrze ze wsrod ludzi albo przed jakims wystapieniem publicznym tego nie wzialem to by dopiero bylo.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.