https://nypost.com/2018/03/30/man-dies- ... edication/
tak można skończyć ćpając loperamid celem zaleczenia skręta....bo nie wyobrażam sobie ćpać to rekreacyjnie
The dream is gone
Przydalby sie jakis królik na ochotnika ktory ma ami. Ja na razie zaczalem terapie escitalopramem wiec nie bede czarodziejki namawial na recke.
Jednak.ostroznie. w razie czego mozna miec pretensje do producenta. 'Lecze sie na depresje. Dostalem sraczki a tu m ie cos pokopalo' i odszkodowanie. Byle nie spod ziemii. Ale zaczac od malych dawek i byc moze byc pierwszym nagrzanym loperamidem - chwalebny zaszczyt
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
NATARCIE MŁOT PIZDA OGIEN BLITZKRIEG!
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.