Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CBA »
http://www.compra-segura.com/product_in ... cts_id=259
hehehe miałem w tym sklepiku kupić sobie ten proszek z meskalinką ale podobno zamawianie go jest niebezpieczne ( w Angli za zamówienie idzie się siedzieć na kilka lat ) .
Uwaga! Użytkownik CBA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: h3452435 »
czyzby ? To ja sie poswiece i zamowie ten proszek na kazdego polaka siedzacego w UK - wiezienia beda przepelnione.

a pozneij zamowie ten proszek na TWOJ adres i tez pojdziesz siedziec
zamowie ten proszek na adresz wszystkich ludzi i wszystkich pozamykaja! zostane tylko ja ! hahahahaha
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
no i jak tam?
wszyscy zamawiali, i nikt nic nie pisze.

czyzby smutni panowie zaatakowali ?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aj-waj »
witam,

znam osobe ktora zalozyla temat i mialem z nia przyjemnosc testowac te liscie :)

przyszly one zabakowane bezprzypalowo, z naklejka iz sa to liscie herbaty.. efekt calkiem ciekawy, pobudznie, lekka euforia... oraz dretwienie szczeki, zrenice nie powiekszone
  • 422 / 4 / 0
Spróbuj żuć to mieszając z wapnem, wtedy wydziela sie kokaina z liści :) Tak robili starożytni ludzie :)
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: picua »
Proszę o radę: jak najlepiej spożywać liście koki aby uzyskać jak najsilniejsze efekty? Żuć - jeśli tak to ile i po jakim czasie pojawiają się efekty? Żuć z wapniem?

Czy może skuteczniejsze jest parzenie herbatki, ale w jaki sposób? Zalać liście gorącą wodą, czy może parzyć liście w wodzie w garnku nad lekkim ogniem przez jakiś czas? Ile liści powinno się użyć do zaparzenia?

Z góry dziękuję za podpowiedzi :)
Uwaga! Użytkownik picua nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastio »
oświadczam, ze pan aj-waj Was ściemnia. kasę wysłalem z peru paczka tez niby poszla a ja jej nie mam. najwyrazniej nie przeszla na granicy
  • 273 / / 0
kumpela kiedys liscie przewiozla w samolocie, nie bylo przypalu, natomiast zdaje sie, ze ten sklep jest na obserwacji celnikow i raczej nic nie przejdzie.. mozesz sie udac do Urzedu Celnego z pytaniem o Twoja paczke, ale uwazaj na nieprzyjemnosci i dziwne spojrzenia :D
  • 1 / / 0
Tata kolegi był na jesieni w peru i przywiózł bez żadnych problemów samolotem dwa wielkie pudła herbatek z samych liści koki. Więc raczej nie powinno być żadnych problemów z ich przewiezieniem przez granicę. Tylko ta cena 100 dolarów wydaje mi się absurdalna. Ojciec zapłacił za tą hebatę z samych tylko liściów jakieś grosze a było jej znacznie więcej niż 1,5 kilo.

A herbatka dobrze zaparzona i naciągnięta pod spodeczkiem ma właściwości rozluźniającę, tylko niestety ma smak siana:/

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Panicz Maciej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
wydaje mi się że herbata to niekoniecznie musi być to samo co uszone liscie koki. Herbatka może być w jakiś sposób spreparowana, i nie mieć takich właściwości (albo tyle mocy) co same liście. dodatkowo tłumaczyłoby to jej znacznie niższą cenę.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.