Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej , ostatnio czytając forum natrafiłem na pewną roślinkę:Akację perłową (Acacia Podalyriifolia) według jakichś tam źródeł zawiera ona do 2% DMT a roślinkę można nabyć bez problemu na allegro :-D .Ktoś już testował tę roślinę? Jeśli faktycznie działa to może być świetnym źródłem DMT
  • 10 / 1 / 0
Wg wikipedii ma 0.11-0.29% alkaloidów w liściach i korzeniach, czyli raczej skromnie w porównaniu np. z równie legalną Acacią Confusą, która zawiera do 2.85% alkaloidów w korze korzenia (45% DMT, 55% NMT).
  • 370 / 103 / 16
01 czerwca 2017Lol334 pisze:
Hej , ostatnio czytając forum natrafiłem na pewną roślinkę:Akację perłową (Acacia Podalyriifolia) według jakichś tam źródeł zawiera ona do 2% DMT a roślinkę można nabyć bez problemu na allegro :-D .Ktoś już testował tę roślinę? Jeśli faktycznie działa to może być świetnym źródłem DMT
Jedyne wyjscie to zamowic i sprawdzic, co siedzi w srodku...😉
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.