Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 610 / 29 / 0
Jak zmniejszy się działanie 300ug alladyna jeśli 5 dni wcześniej zarzuciłem małą ilość mieszanki biedaketonów, głównie 4cmc w ilości około 200mg. Dodatkowo jeśli zarzucę rano, powiedzmy koło 10 to pewnie już gdzieś koło 19 prócz jakiegoś tam afterglowa nie będzie większym efektów, mam racje?
  • 987 / 38 / 0
Warto tego AL-LAD czy lepiej tego AL-LAD-25 czy jak mu tam? :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
ALD-52. W końcu Hofmann to zdziałał, podobno latało kiedyś na Sunshine-ach T. Scullyego.
O czymś takim jak AL-LAD-25 nie słyszałem więc mniemam, że o to Ci chodziło.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1342 / 48 / 0
ALD nie latało na sunshine'ach, parę lat temu Scully temu zaprzeczył, ta historia była spreparowana tylko na potrzeby obrony w sprawie sądowej przeciwko nim. Orange Sunshine było nakropione partią bardzo czystego LSD.
Spoiler:
SESH
  • 978 / 121 / 0
Daj link prosze chetnie o tym poczytam
  • 21 / / 0
1 blotter AL-LAD'a na pierwszy raz z psychodelikami czy za mało? Jeśli tak to 1.5 czy 2?

Czy lepiej ładować całego 1P-LSD? Wiem, że zdecydowanie mocniejszy ale czy za mocny na pierwszy trip?

Scalam. Edytuj wiadomość jak chcesz coś dopisywać. - neurobiolog
  • 1342 / 48 / 0
SESH
  • 306 / 15 / 0
Czy jest sens szamania blotera jak 4dni wcześniej jadlem ho mipta?
  • 594 / 34 / 0
[mention]Rurugs[/mention] Dla mnie ma, a czy dla Ciebie... ;)
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 3 / 0
14 sierpnia 20174noniush pisze:
Jak zmniejszy się działanie 300ug alladyna jeśli 5 dni wcześniej zarzuciłem małą ilość mieszanki biedaketonów, głównie 4cmc w ilości około 200mg. Dodatkowo jeśli zarzucę rano, powiedzmy koło 10 to pewnie już gdzieś koło 19 prócz jakiegoś tam afterglowa nie będzie większym efektów, mam racje?
Nie wiem jak sprawa ma się z psychodelikami, jednakże w moim przypadku biedaketony zarzucone na pare dni przed sesją z MDMA prawie w ogóle nie wpłynęły na działanie tegoż specyfiku. Podejrzewam, że sytuacja ma się podobnie jeżeli chodzi o AL-LAD'a - ale pewny być nie mogę - nigdy nie wrzucałem betaketonów przed psychodelikami. Potraktuj mojego posta jako wskazówkę i poczekaj na odpowiedź kogoś kto ma doświadczenie w tej materii. Miłego tripowania :cool:
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.