Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jak już pewnie wiecie, przymierzam się do destylacji GBL. Dzisiaj miała miejsce pierwsza próba, ale wyszło fiasko. Więcej info niebawem. Muszę się skonsultować z moim doradcą :D
co do GBL to wedlug mnie pierwsze podstawowe badania to sprawdzenie jak reaguje z paragonem i plastikiem (najlepsze sa tanie chinskie zasilacze - maja slabej jakosci plastik z ktorym GBL dobrze sobie radzi), ja zawsze wykonuje je na wstepie...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Ja ostatnio użyłem na kawałku starej zabawki, to zrobiła się troszkę miękka. :D
wykasowano cytat - wawe
PS hahaha
WawaEndrju pisze:Krótka piłka: czy GHB da się przereagować do GBL?
WawaEndrju pisze:Rzuciłbyś jakiegoś linka? Ja w duckduckgo szukałem, ale jakoś nic nie mogłem znaleźć. Wszyscy z GBL do GHB chcą widocznie przerabiać. A z destylacją potem napiszę edit bo mi się teraz nie chce (wczoraj dużo palenia ^_^ )
EDIT: o proszę, tutaj masz info, destylacja frakcyjna roztworu wodnego GHB daje wodę + GBL :)
Z gaba ponoc wychodzi drogo. Najtansza synteza wytwarza 1L GBL za 40zl.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
A jaka jest temperatura dekompozycji nG? Czy ktoś ma jakieś źródła?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.