Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 139 / 8 / 0
Celował bym w dawkę 100mg ja zarzucam właśnie setkę kwety na noc i śpię jak dziecko
  • 231 / 41 / 0
Orientuje się ktoś jaka jest dawka śmiertelna Ketrelu? Mam wypisane tabsy 25mg, ile mg może mnie niechcący przekręcić? Nie chcę przegiąć 😅

Przeniesiono do odpowiedniego wątku ~ Atro
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 288 / 5
@Ratnehap około 2000mg na kilogram masy ciała. Myślę że takie coś ci nie grozi. Prędzej przy jakiś miksach może dojść do zbytniego zahamowania OUN.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 46 / 8 / 0
08 września 2023Palkrolik pisze:
Nada się kwetapina na sen ? W jakiej dawce 25-50? Ostatnio się płytko i wybudzam się o 4-5. Potrzebuje snu i regeneracji.
Sprawdź 25mg
  • 567 / 102 / 0
Dla mnie też kwetiapina ogólnie jest najważniejsza na sen, stawiam ją nad benzo jeśli chodzi o kwestie bezsenności, aczkolwiek brakuje mi czegoś by wyeliminować to wybudzanie się, które często zmusza mnie by przyjebać strzala z oxa by wrócić do spania, a wiem że jestem w stanie tego nie robić.
:tabletki:
  • 3455 / 555 / 2
Kwetiapina najlepsza na sen.

Tyle że jak zarzuce o 20tej to się wybudzany koło 4tej zaś jak zarzuce koło 23ciej to znowu śpię do 11tej.

Ach dziwny ten lek.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 40 / 0
Siema, brałem rok temu Ketrel 25mg na sen i mnie bardzo fajnie usypiał, natomiast od wczoraj do niego wróciłem i pomimo że wziąłem 25mg popołudniu i wieczorem to sen był krótki i przerywany. Czy to możliwe że to przez to że zakończyłem obecnie trzy tygodniowy ciąg na fenibucie i nie wielkich ilościach alko(2piwa na dzień)? Dzisiaj zwiększam dawke i mam nadzieję że sen będzie lepszy, mam nadzieję że ta bezsenność po Fenibutowym ciągu też jakoś minie, bo na nim spało mi się zajebiście.
  • 761 / 105 / 0
Według mojej znachorki dawki nasenne kwetapiny 25-50. Ale znam osobę co nawet 100mg zarzuca wieczorem tylko dokładnie nie wiem czy na sen czy na inną dolegliwość. Mnie 25-50 robiło nieźle, że jeszcze gastrofaza lekka się załączała i spałem. Ja bym zaczekał na tych 25-50 bo nie zawsze więcej znaczy lepiej.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 40 / 0
Okej, a czy to że zakończyłem w weekend fenibutowy ciąg może mieć wpływ na trudności w zaśnięciu?
  • 24 / 2 / 0
Tak, oczywiście, że może. Jak fenibut czy alko rozwala gaba, to naturalne, że po ciagu ciężej jest zasnać. Niemniej jednak uważam, że po tygodniu i wyspanych nocach wszystko powinno wrócić do normy. Pozdro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.