Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 2 / 0
Tak ale beta blokery cię nie uspokoją i nie postawią do snu, zapaści w życiu na tym nie dostaniesz, to tylko obniża rytm serca ;)
Każdy tu robi wszystko na własną odpowiedzialność, to bardzo trudno dostępna substancja wiec osoba z dostępem musiałaby mieć doświadczenie, to nie jest mefedron z Targówka z pierwszej lepszej bramy.
  • 1397 / 88 / 2
@ledzeppelin2 Wart ekserymetować, ten lek nie wpłynie źle.
action movie:gun:
  • 17 / 2 / 0
23 maja 2024ledzeppelin2 pisze:
Czy ja wiem czy na własną rękę takie eksperymenty warto przeprowadzić ?
Myślę że serce jeszcze większy wpierdol może dostać a nawet się to może skończyć tragicznie
Jakas zapaścią czy chuj wie czym .
Betsblokery mają jakąś dokumentację w przypadku stosowania ze stymulantami i można się nastawić na określoną odpowiedź .
Jeszcze ktoś przeczyta i zastosuje się do przypuszczeń .
oczywiscie ze nei warto, chyba ze jestes popierdolony jak ja i malo cie juz obchodzi
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.