20 września 2025kwasiarz pisze: Szukam ale cos nie moge znalezc
Jak to jest z tym wrzuceniem SSRI podczas dzialania MDMA w celu przedluzenia zabawy?
Pewnie wleci 1 dawka + druga MDMA po jakis 2/3h
Kiedy najlepiej przyjac SSRI i czy w ogóle warto?
Pewna daleka znajoma po wzięciu emki, mówiła, że nic nie poczuła, tak, nie wpomniała tylko, że jest na antydepach.
Mogło się to skończyć o wiele gorzej.
Już lepiej dorzuć drugą dawkę po około dwóch godzinach, tydzień temu byłem na ostrej bombie przez dobre 5 godzin - ~220mg + dorzutka ~220mg, kryształ oczywiście.
Proszę nie sugerować się przedstawionymi, przeze mnie dawkami.
Nie trzeba pochłaniaczy.
I bez problemu wytrzyma rok;)
Zgadzam sie z tobą - są nieobiektywne i nijak się mają do tego jakbyś brał to solo. :)
Po mce chyba nigdy nie miałem też bodyload.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.