ODPOWIEDZ
  • 1530 / 9 / 0
Co prawda to prawda dlatego tak z umiarem myślę coś sobie sączyć. Mi z kolei mj rozwala miłą fazę po MDMA, ostatnio jak zapaliłem mocnej na kwasie to też przez chwilę zrobiło się mniej fajnie. Dlatego też większe ilosci alkoholu i palenie wolę aplikować już pod koniec tripa. mj mi się już przepaliła i lubi nakręcać negatywne efekty, większe BT niż po mocniejszych rzeczach. Wtedy alkohol uspokaja i sprowadza mnie na ziemię.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 613 / 19 / 0
Moim zdaniem piwko do MDMA się sprawdza znakomicie, ale tak dla smaku po prostu, małe ilości ;-) Bez przesady, jeśli ktoś normalnie pije 7 browarów, żeby się upić, to 2 piwka mu nie spłycą fazy :-) Za to na zejściu często włącza mi się prawdziwe ssanie, mam ochotę pić i pić.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 2814 / 14 / 0
charakterystyczna pisze:
albo ja sie w tym nie łapie albo dla Was MDM to jest to samo co MDMA.
Nie istnieje związek MDM, albo przedstaw strukturę chemiczną.
agressiva pisze:
jak odróźnić przy zakupie mdma od mef?
Próba Marquisa
Przygotowanie odczynnika
Dodać 8-10 kropli (ok. 0,25 mL)37% r-r formaldehydu do 10ml lodowatego kwasu octowego.
Stężony kwas siarkowy.
Procedura
Umieścić na płytce niewielką ilość badanego materiału.
Dodać trzy krople wody i wymieszać bagietką lub szpatułką.
Przenieść kroplę roztworu (zawiesiny) do innego wgłębienia próbki.
Dodać 1 kroplę odczynnika A.
Dodać 3 krople odczynnika B.
Interpretacja
Barwa purpurowa lub fioletowa - opium.
Barwa fioletowa do czerwono-purpurowej - morfina, kodeina, heroina.
Barwa pomarańczowa zmieniająca się w brunatną – amfetamina lub metamfetamina.
Barwa żółta do żółto-brązowej – 2,5-dimetoksy-4-etyloamfetamina(DOET) lub 2,5-dimetoksy-4-metyloamfetamina (STP, DOM)
Barwa czarna – MDA, MDMA, MDE, N-OH MDMA.
Barwa żółta / przezroczysty - mefedron
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 19 / 0
@Agressiva, to niemożliwe, żeby w detalu były tak niskie ceny. Albo towar jest srogo żeniony, albo - co jeszcze bardziej prawdopodobne, to coś zupełnie innego, na przykład właśnie mefedron.

I tak jak PCP napisał, nie ma żadnego MDM %-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 528 / 4 / 0
Pytalas o krysztal na slasku?
Okolice 100zl to mef na 100%
  • 193 / 2 / 0
słuchajcie a w jakich proporcjach zmiksować kryształ z amfetaminą aby uzyskać miks taki jak w dawnych tabletkach ?? ile do 150-180mg MDxx wziąć fetunga aby się dobrze bawić i po imprezce jeszcze zasnąć w miarę normalnie ??
  • 2334 / 9 / 0
A kto wie jakiej czystosci masz ta fete? Ja bym robil kreski 1/2-1/3 z takich jak biore solo, a co do MDMA raczej wybral ta nizsza granice dawkowania.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 279 / 1 / 0
180mg MDMA + 100 mg fety ( o ile dobra jest jak nei to wieksze dawki daj)
  • 300 / 2 / 0
Dla potomności i dla tych którzy pytają o to jak reaguje mefedron czy metylon w reakcji marquisem.

mefedron : pieni się ostro, bombelkuje. zmiana koloru jest prawie niezauważalna w kierunku żółtego lub jej nie ma.

metylon : kolor zmienia się na zółty - kanarkowy wręcz ( jeśli metylon dobrej jakości )

ps. jak was czytam to zaczyna mi się chcieć jakiejś bani
Już prawie 9 miesięcy życia w trzeźwości bez drugów :) - jakoś tak samoistnie naturalnie wyszło.
  • 193 / 2 / 0
a ja mam takie pytanie czy można zamiast zmiksować kryształ z fetką , najpierw zapodać fetke np na 4 godziny przed imprezą a po 4 godzinach latania na fetorze zapodać kryształy hmm ?? jaki będzie wtedy trip ??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.