Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 179 / 15 / 0
Moze ktos polecic jakies dobre i najlepiej tanie krople na przekrwione, przeszklone i zoltawe oczy ? ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Betadrin, możesz kropic przed albo po paleniu, bez roznicy. Podobno Visine tez sa dobre ale chyba droższe.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksaiter »
Z tego co wiem visine kosztują około 17 zł w aptece. Nie powiem trochę drogo jak na małą buteleczkę.
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2006 przez ksaiter, łącznie zmieniany 2 razy.
Przyszłość jest jasna, przyszłość to Ekstaza.
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Używał ktoś tych kropel? Ja zawsze po paleniu mam inny problem- nie zaczerwienione spojówki tylko podkrążone "zaspane" tzw. "worki" pod oczami. Czy te krople działają też na to? Ktoś mi mówił że te worki od przemęczonych oczu :P
Peace
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 12 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksaiter »
[quote="Korlic"]
Używał ktoś tych kropel? Ja zawsze po paleniu mam inny problem- nie zaczerwienione spojówki tylko podkrążone "zaspane" tzw. "worki" pod oczami. Czy te krople działają też na to? Ktoś mi mówił że te worki od przemęczonych oczu ]

Po kroplach masz normalne oczy wiedz powinno ci to pomóc.
Przyszłość jest jasna, przyszłość to Ekstaza.
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: khozeen »
ja ogolnie polecam betadrin (2 buteleczki w opakowaniu za okolo 6 zeta-bo to od apteki zalezy)na wory pod oczami to on raczej nie działa i chyba żadne krople do OCZU nie działaja na wory ale jeśli chodzi o oczęta to są zajebiście biale i powieki idą w góre ,a na wory pod oczami to chyba jakiś krem czy coś w tym stylu się przyda .(betadrin najlepiej raczej stosowac po paleniu )(i nie za czesto bo to moze doprowadzic do jakiś komplikacji-tak wyczytalem na ulotce)
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Długotrwałe stosowanie prowadzi do przewlekłego zapalenia spojówek, i może powodować "zespół suchego oka". Tak ja to zapamiętałem.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Penumbra »
ja używam visine < i dałem 12 zł> ale nie do użytku jakiegoś specjalnie maskującego tylko jak mnie bolą oczy jak jestem niewyspany. Po zaaplikowaniu to dopiero miałem szkliste i nieco przekrwione, później toprzechodzi, ale ból "zmęczonych oczu" mija i to pomaga. to tak do visine :p
poza tym jest kilka rodzajów do zmęczonych oczu, wrażliwych, na noc i jeszcze jakieśtam ..
Uwaga! Użytkownik Penumbra nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
Ja znalazłem coś takiego jednak cena troche zwalająca z nóg
http://www.headshop.andegrand.pl/details/18324
Pisze tam że to jest "na zmęczone i przekrwione oczy" czyli na wory tez powinno pomagać
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Penumbra »
wątpie osobiście czy to pomaga na wory lol
chyba że chodzi motyw przyczynowo-skutkowy , że jak nie będzie zmęconych oczy to nie będzie worów :D:D
To jest taki sam środek jak visine i IMHO to działa jedynie przynosząc ulgę, a nie, że nagle już nie masz zmęczonych, przekrwoinych <choć tu może działa :p> oczy, tylko po prostu tego nie czujesz.
Uwaga! Użytkownik Penumbra nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.