Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MaryJaneMe »
Dla tych ktorzy koniecznie chca stosowac krople polecam Visine nigegdys niebieskie obecnie Classic.
Metoda alternatywna, zdecydowanie lepsza :P, palic jak najwiecej i jak najczesciej, przekrwione oczy przejda z czasem same, maielm ten problem, odkad zaczalem smazyc, ale po jakims czasie intensywnych treningow problelm znikl sam.
Btw nawet jesli oczy robia ci sie czerwone po paleniu, z pewnoscia zrobia sie tez normalne po max 2 h, krople maja to do siebie ze jesli zaczniesz ich uzywac i bedziesz uzywac caly czas, to gdy akurat ich zabraknie a sie skujesz, twoje oczy beda wygladac jak po krwotoku wewnetrzynm :D
  • 173 / / 0
a stosował ktoś Polcrom?
Psyc[H]oaktywni
  • 300 / 6 / 0
Mr.LaTacha pisze:

WALMARK - Vitavision
- tabletki
Stosowal to juz ktos? wydaje mi sie ze to by byl dobry patent zarzucic tabletke przed jaraniem i caly czas miec ladne oczka ;) Na mnie osobicie najlepiej dziala betadrin - po tym mam biale do bolu oczy, starazolin tez daje rade tylko musi byc zimny, visiny w sumie tez spoko, ciekawe jak jest z tymi tabsami
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 1736 / 18 / 0
WALMARK - Vitavision - tabletki

Vitavision to unikatowa kombinacja naturalnych substancji: wyciągu z czarnych jagód, luteiny, beta karotenu i bioflawonoidów, przeznaczona dla utrzymania dobrego wzroku. Preparat usprawnia zdolność widzenia i łagodzi objawy zmęczenia oczu (przy długotrwałej koncentracji wzroku). Wyciąg z czarnych jagód, poprawia widzenie w ciemnościach i łagodzi reakcję na ostre światło.W połączeniu z bioflawonoidami, wpływa wzmacniająco na ściany naczyń włosowatych. Luteina wspomaga ochronę przed szkodliwym działaniem promieni UV i wolnych rodników. Beta karoten korzystnie wpływa na syntezę barwnika światłoczułego w oku wzmacniając proces widzenia o zmierzchu. Vitavision poleca się osobom starszym, spędzającym wiele godzin przed telewizorem lub na pełnym słoncu, odczuwajacym zmęczenie wzroku i pogorszenie ostrości widzenia.
bioflawonoidy występują w cytrusach itd.
Preparatem uzupełniającym diete w bioflawonoidy jest np Cytrosept (lub inny wyciąg/ekstrakt z grejfruta)
INEEDMONEY pisze:

Stosowal to juz ktos? wydaje mi sie ze to by byl dobry patent zarzucic tabletke przed jaraniem i caly czas miec ladne oczka ;) Na mnie osobicie najlepiej dziala betadrin - po tym mam biale do bolu oczy, starazolin tez daje rade tylko musi byc zimny, visiny w sumie tez spoko, ciekawe jak jest z tymi tabsami
raczej musisz b rać to regularnie przez dłuższy okres czasu żeby coś dawało.
No i raczej nie uzyskasz efektu "śnieżnobiałych" oczu tylko o X% mniej popękanych żyłek na oczach....
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 300 / 6 / 0
no tak, nie chcialo mi sie czytac tego opisu, myslalem ze to dziala jak kropelki :nuts:
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 56 / / 0
malitakatana pisze:
a stosował ktoś Polcrom?
stosuje codziennie, ale to są krople dla alergików przeciwko swędzeniu i łzawieniu
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 1 / 0
Niegdyś Visine Classic, obecnie kropli nie używam, ponieważ:
1. Niwelują marihuanowy haj (jak to mówią moi koledzy: "pizda szybciej schodzi" hehh...), zauważyłem to swego czasu dość wyraźnie,
2. Już nie muszę.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Krople Betadrin dobrze się sprawdzają, co do niwelowania fazy to nie zauważyłem takiego zjawiska. :-)
:kawa: & :skret: o n l y
  • 282 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PolitykEkstazy »
Co świadczy o tym, że z tego odchuja ludzi na zdegenerowanej Ziemi nie sposób wybrać dwóch identycznych nośników intelektu.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.