Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
sfiksowałaś bo chłopa dawno nie miałaś ?
Używałeś męskich końcówek pisząc do mnie, więc ci objaśniam, że mężczyzną nie jestem. Ależ ty spostrzegawczy jesteś :nuts:

Bądź zdrów.
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zonik »
wolf74 pisze:
a wierz sobie w kogo chcesz tylko nie pierdol ze jesteś katolikiem
Ty widac tez nie
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
a wierz sobie w kogo chcesz tylko nie pierdol ze jesteś katolikiem
ty za to jesteś...idź i się zastanów :nuts:
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Ja wierzę w tego... usmięchnietego grubasa... tego no jak on Oo buddha, ja tez jestem wesołym grubasem :-D Wież w co chcesz... OBYŚ TYLKO DOBRYM CZŁOWIEKIEM BYŁ, TAKIE JEST PRZESŁANIE RELIGII , a wy sie tu kurwa kłucicie LOL Nie ważne kto ma racje.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie, to ty pierdzielisz i nie jesteś katolikiem.

Katolik nie bierze narkotyków.

P.S. Zastanawiam się jak to jest kiedy słowo "katolik" to dla was pochwała, a nie obelga :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
A ja czczę, kurwa, śledzia. I dobrze mi z tym.
A katole mnie wkurwiają.

Skończcie ten oftop, bo widzę, że niektórych w tym wątku nie da się przekonać, a na dodatek zaraz zrobi zrobi plebiscyt na najlepsze wyznanie. Ty jesteś tym, a ty tamtym, a ty to nie wierzysz w to, aaaaa w ogóle to naskarżę mamie LOL. Żenada. Nie poruszajcie tematów religijnych jak nie potraficie obiektywnie porozmawiać.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shan »
Ciekawa dyskusja :l . Chyba ktos tu myli pojecie katolik . Jak wiemy katolik jest to osoba , która przestrzega tradycji i zasad kosciola . Jedynym slowem wcale nie trzeba byc katolikem aby byc chrzescijaninem , czyli wierzyc w jedynego Boga i jego syna Jezusa Chrystusa . Watpie , ze ktokolwiek z was jest prawdziwym katolikiem , chociaz sie za niego uwaza . To wlasnie przez katolictwo wiele ludzi przechodzi na inne religie , a dlaczego to juz chyba nie musze pisac .

Co do krejzi pomysłu to nie widze przyszlosci ...

PS. Malo pisze na forum ale duchem jestem z wami .
  • 3490 / 55 / 0
Hare kurwa, śledzia, Hare kurwa, śledzia. Śledź, Śledź, hare, hare.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Raphi »
Jeśli ktoś byłby tak głupi, żeby uwierzyć w religię o palących szałwie ateistach...

Chyba każdy widzi, że ta dyskusja nie ma sensu.

Temat do zamknięcia.
"Dym z moich ust, który spływa na Ciebie
Czy potok słów, mówisz: nie, jeszcze nie wiem!
Więc podejdź bliżej, niech Twój mózg opuści klatkę
Zrozumiesz wszystko kiedy poznasz moja Matkę"
  • 3490 / 55 / 0
A ską się wzięli ateiści w tym pomysle? Taaa, powiecie ludziom z urzędu stanu cywilnego przy rejestracji nowego związku wyznaniowego "no, a poza tym to wszyscy jesteśmy ateistami".

Pragnąłbym zauważyć, że każdy bardziej kreatywny pomysł na hyperze kończy się tak, że kilku osobom się nie spodoba, w końcu jakiś kretyn zaczyna bluzgać, robi się wrzawa przez debila i w końcu wszyscy stwierdzają, że chÓjowy pomysł. :/

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...