Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 9524 / 1874 / 2
SFD 2 czy 3 lata temu zaliczała wpadkę. Wykryto w ich produktach tlenek etylenu. Wtedy wycofali 4 produkty ze sklepów. Gdyby rtęć nie była tak szkodliwa to by normy były inne.
Kup sobie kurkuminę z piperyna i chlorofil i pij. Chelatuja metale ciężkie i pomagają wydalic.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5 / / 0
Czy połączenie kreatyna+cytrulina+mikrodawkowanie LSD+glutamina+żeń szeń forte naturell+różeniec(arktyczny korzeń) nie narobi mi bałaganu w organizmie? Mam zamiar zacząć ćwiczyć siłowo (kiedyś około pół roku ćwiczyłem ale zapał mi minął) i chciałem się trochę wspomóc suplami, żeby lepiej szło i było więcej motywacji do ćwiczeń.
  • 1761 / 590 / 0
@kolocho musisz jeszcze 15 rzeczy co najmniej dorzucić do tego
  • 167 / 15 / 0
Biore yo od roku i przypuszczam ze jest tak samo nootropowe jak pietruszka xD
  • 3245 / 622 / 0
Ja bym bardziej przydzielił to do adaptogenu, jak już.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 15 / 0
Bo ja wiem, adaptogeny stosowane z głową mają zauważalny wpływ na psyche
  • 26 / 9 / 0
W elektrolitach od best labu jest 1g i samo to mocno odczuwam. A jestem osobą z dużymi zaburzeniami funkcji poznawczych (pamięć, koncentracja, kojarzenie); poza pozytywnym wpływem na nie dodatkowo dodaje mi motywacji do działania. Zdecydowanie ona jako składnik elektrolitów sie wyróżnia, bo ostatnio o innej porze dołożyłem 0,5g monohydratu i także daje fajny efekt.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.