Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5073 / 869 / 0
Jaka odmiana ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 139 / 30 / 0
@ledzeppelin2 kratom green Maeng-da. Był jako pierwszy polecany na stronce i to mnie skusiło.
  • 5073 / 869 / 0
To nie wiem . Ja go jem glownie
Nie mam porownania z czyms innym oprocz innych orouktow trgo vendora
Zdarza sie bol brzucha po.maeng da. Ale tylko jak sie rozrobi z zimna woda czy za duza dawke przyjmie.
Ja pije kratom tylko z goraca wodą bo inaczej zawsze mnie boli brzuch .
Ewentualnie zalane przegotowana wodą i wypicie wystudzonego .
Z zimną niedobre i slabo sie przyswaja .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 139 / 30 / 0
Ja teraz już mam porównanie i okazuje się, że droga opcja z NL jest jednak mocno warta swojej ceny. Próbowałam każdej odmiany i nigdy nie narzekałam. Każdy kolor działał wyjątkowo zajebiscie.
Oczywiście zdarzało się zbełtać, ale to tylko jak zapaliłam papierosa. Kratom i nikotyna jednocześnie nie współgra w moim przypadku.
  • 1 / / 0
Ktoś zamawiał w tym roku kratom z Czech? Podobno od nowego roku zmieniło się prawo w Czechach a sklep, w którym się zawsze zaopatrywałem wycofał możliwość zamówienia za pobraniem.
  • 196 / 61 / 0
@PsychoDMT

Kwestia który antydepresant to rzecz bardzo indywidualna. Na mnie sertralina działała słabo aktywizująco. Za to fluoksetyna całkiem mocno, a wenlafaksyna jeszcze lepiej. Takim typowym stymulanto antydepresantem jest też bupropion.

Co do ryzyka zespołu serotoninowego to spokojnie. Ryzyko jest bardzo małe, zwłaszcza że mówimy o bardzo niskich dawkach kratomu. Oczywiście trzeba się obserwować.
  • 329 / 33 / 0
04 stycznia 2025saint pisze:
Ktoś zamawiał w tym roku kratom z Czech? Podobno od nowego roku zmieniło się prawo w Czechach a sklep, w którym się zawsze zaopatrywałem wycofał możliwość zamówienia za pobraniem.
Masz rację. Nie ma już opcji za pobraniem. Przed sylwestrem jeszcze działała ta opcja.
@PsychoDMT
Przecież żadne opio prawie nie działał na anty więc wątpię żeby kratom zadziałał chyba że ktoś ludzi uczucie lekkiego smyrniecia i wiecznego niedosytu
  • 266 / 32 / 0
@up Piłem kratom praktycznie codziennie na fluoksetynie i działał bardzo dobrze, euforycznie. Teraz odstawiłem fluo i mam wrażenie, że działa dużo słabiej pomimo zwiększenia dawki do 4 gramów. Dziwna sprawa
  • 308 / 53 / 3
Tylko fluo gra tutaj rolę? Może i tolerka się rozbudowała mocno?
  • 329 / 33 / 0
04 stycznia 2025GrobeNoody pisze:
Ja teraz już mam porównanie i okazuje się, że droga opcja z NL jest jednak mocno warta swojej ceny. Próbowałam każdej odmiany i nigdy nie narzekałam. Każdy kolor działał wyjątkowo zajebiscie.
Oczywiście zdarzało się zbełtać, ale to tylko jak zapaliłam papierosa. Kratom i nikotyna jednocześnie nie współgra w moim przypadku.
wycięto pytanie o źródła — znasz zasady, następnym razem będzie warn #Vetulani44
O co chodzi z tym nowym prawem w Czechach może ktoś zacytować?
Z tym beltaniem to raczej przedawkowanie pierwszy raz dwa gramy do trampka wrzuciłem, gdzie była jego niska dawka 50/75mg i też miałem objawy przedawkowania opio, zawroty głowy, a potem rzyganie.
Wystarczy, że połącze z innym opio bądź fenibutem i dwie dobre herbatki i już przedawkowanie mimo, że nic prawie nie czuje, ale pierwszy objaw to takie lekkie kręcenie się w głowie przy siedzeniu to już wiem, że najbliższa godzina będzie rzyganie, chyba, że się szybko położę na dywanie to mam spore szanse żeby to przetrwać, ale jak za szybko wstanę albo jakiegoś kesa wody czy jedzenia to zaraz rzygam.
Czujecie różnice jak pijecie sam napar bez fusów a z? Ze dwie to bym wypił z fusami, ale przy trzeciej to mam odruch jak po wódzie - muszę się położyć zaraz i odbekac to dziadostwo.
@Saguaro
Może któryś alkoid działał na Ciebie euforycznie, a nie ten opioidowy bo ja na Anty po opio nie miałem żadnej euforii, tylko takie smyr, a np. Po pradze czy Feniu miałem dużo większą niż normalnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.