Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Ja to zalewałem wrzątkiem, nawet po 5 razy tą samą herbatkę, a na końcu zjadałem dużą cześć fusów (trochę ponad połowę?). Było dobrze, gdyby nie "łodyżki" które utrudniały połykanie, zjadałbym wszystko.
Hurra, diese Welt geht unter
I jak on się łączy z małymi dawkami alkoholu?
zanotowalem wzmocnienie i chyba polepszenie dzialania po hydroxyzynie i estazolamie.Po estazolamie tylko 3g zadzialaly naprawde fajnie.Po hydroxyzynie zaś(25mg atarax) bylo juz b. mocno pojawily sie nowe doznania w stylu jakies lekkie wizje przy zamknietych oczach(coz najprzyjemniej bylo miec zamkniete oczy non stop,na chwile zasypialem niby-taki pol sen...) bylem bardzo zaskoczony bo to po 5g bylo,a nie planowalem tego.Takze jak wzmacniac czyms to hydro napewno mniejsze dawki bo to naprawde wtedy mocno kopie! albo jakies benzo i wsumie mozna w ten sposob zlikwidowac ten niezbyt lubiany przez coniektorych pobudzajacy efekt.
Ogólnie najgorsze w kratomie jest to ze tak smakuje.Na szczescie nauczylem sie juz dosc sprawnie to zjadac ale nadal nie jest perfekt;) podam mój sposób szamania:
1)Herbatka z mala iloscia wody(nienawidze pic tej herbaty! wole papke zdecydowanie).
2)mamy piasek w kubku hehe albo cement jak kto woli;) bierzemy popitke(jakis napoj mile widziany ale nie kazdy sie nada,ostatecznie moze byc herbata np no i wazne zdecydowanie zimna jest lepsza)
3)nabieram na lyzeczke nakladam na jezyk(zeby nie dotknac nawet kubkow smakowych na podniebieniu i popijam duzym lykiem,czesto nie poczujesz wogole co lykasz i to jest spoko.Wczesniej bralem do ust byle jak i bylo ciulowo.
W taki sposob mozna rozbic wiekszosc zlych w smaku ziół jak np. kava kava(chyba gorsza w smamku niz kratom.MYsle ze kratom spozyty w ten sposob nieraz by nie dzialal mulaco.
Jesli macie lepsze sposoby latwego szamania to milo by bylo przeczytac,bo to najwiekszy minus kratomu ten cholerny smak.
befree pisze: ...
niezbyt lubiany przez coniektorych pobudzajacy efekt.
befree pisze: ...
Jesli macie lepsze sposoby latwego szamania to milo by bylo przeczytac,bo to najwiekszy minus kratomu ten cholerny smak.
Zauważyłem że jak zjem niewielki posiłek, gdzieś 15 min. po wypiciu herbatki, to nie mam nudności, no chyba że przedawkuję.
Ogólnie zasada "im mniej tym lepiej" najlepiej sprawdza się z kratomem.
Cannabizzz776i99 pisze: I jak on się łączy z małymi dawkami alkoholu?
Dobrze, ale tylko z małymi dawkami. Przy większych dawkach alkoholu możesz wylądowac pod respiratorem.
Ostatnio na kratomie wypiłem jedno jedyne piwo, które spotęgowało działanie na tyle, iż nie mogłem sie podnieśc z łóżka :) Ogólnie jest to dla mnie jedna z najlepszych używek z jakimi miałem doczynienia, jak dla mnie znakomicie komponuje się z MJ -działania synergizują się dając totalny relax, przy charakterystycznm kratomowym pobudzeniu.
Szkoda tylko, że Kratom uzależnia... także ostrożnie wszyscy fani tejże roślinki.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.