4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2012 / 83 / 0
prawie_martwy pisze:
p4g4y0zzz(X) pisze:
Wcale nie gorszy, tylko imo lepszy, i jak sie ma dobry filtr to wszystko idzie normalnie ;)
Dobry filtr czyli jaki ? sorry za offtop
Taki curwa szmaciany najlepiej, moze byc wyciety z bokserek taki kwadracik 2x2cm i przez to idzie zajebiscie.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 394 / 5 / 0
Sudafed jest. Robił ktoś kota z innych specyfików niż acatar/sudafed?
  • 1959 / 55 / 0
Który wykupił wszystkie Akatary z dozów? Masakra...

Pozdrawiam.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2518 / 27 / 0
Wolny Od Nałogów pisze:
Sudafed jest. Robił ktoś kota z innych specyfików niż acatar/sudafed?
Robił, z Cirrusa, ale podczas ekstrakcji pefki z tabletek musisz użyć alkoholu izopropylowego. Bo dodają do tego jakieś gówno, które po kontakcie z wodą tworzy jednego wielkiego gluta. W sprycie też się podobno słabo rozpuszcza, nie wiem bo nie próbowałem.

Ogólnie to skończyłem z tym syfem jakieś pół roku temu i jak narazie nie mam zamiaru wracać.
  • 927 / 5 / 0
Re: Koniec Acataru
Nieprzeczytany post autor: EMP »
Który wykupił wszystkie Akatary z dozów? Masakra...

Spierdalaj wkręcie, w wątku ogólnym o kodeinie zadałeś to samo pytanie :retarded:
A antki są bo dzisiaj zamawiałem w dozie, więc zamilcz i nie siej dezinformacji
  • 1959 / 55 / 0
Wiem, że dzisiaj są! Akurat po tym jak to napisałem to sprawdziłem maila. Ale rzeczywiście Acataru nie ma, lol.

PS: http://www.youtube.com/watch?v=pkKrpoPfwOY&NR=1
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 260 / 4 / 0
Acataru juz dlugo nie ma w doz.pl, a tak sie niestety sklada ze wiekszosc aptek to są te "dozowskie" jeszcze w niektorych starych aptekach u mnie w miescie maja zapas acataru ;]
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
W temacie topicu to jeszcze raz spytał bym się o praktyczne doświadczenia z cirrusem bo 14*120=1680mg za 20 pln a hujowy sudafed 12*30=360mg w wiekszosci aptek stoi w moim miescie za 14 i więcej więc gra była by warta swieczki w postaci jebania się z IPA którego mam dostatek. Co prawda nie uwazam żeby taki kot po extrakcji pseudoefki jakos porazajaco lepiej kopał ale w perspektywie męczenia się z filtracja sudafedowego syfu albo co gorsza lania sobie w dupe brunatnej żybury prowadzącej w prostej lini do upośledzenia umysłowego po kilka razy w tygodniu to było by warto poswiecic kilka chwil i hurtowo obrobić cirrusa
  • 260 / 4 / 0
Kliki pisze:
W temacie topicu to jeszcze raz spytał bym się o praktyczne doświadczenia z cirrusem bo 14*120=1680mg za 20 pln a hujowy sudafed 12*30=360mg w wiekszosci aptek stoi w moim miescie za 14 i więcej więc gra była by warta swieczki w postaci jebania się z IPA którego mam dostatek. Co prawda nie uwazam żeby taki kot po extrakcji pseudoefki jakos porazajaco lepiej kopał ale w perspektywie męczenia się z filtracja sudafedowego syfu albo co gorsza lania sobie w dupe brunatnej żybury prowadzącej w prostej lini do upośledzenia umysłowego po kilka razy w tygodniu to było by warto poswiecic kilka chwil i hurtowo obrobić cirrusa
Cirrus ma 6 tabletek 120mg i kosztuje tyle samo co sudafed, a sudafed ma 12 tabletek po 60mg a nie 30mg także wychodzi to samo i dodatkowo chuj wie co z ta cetyryzyna a te tabletki sa o przedluzonym uwalnianiu wiec pewnie jeszcze gorzej bedzie sie filtrowac.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Cirrus ma 6 tabletek 120mg i kosztuje tyle samo co sudafed, a sudafed ma 12 tabletek po 60mg a nie 30mg także wychodzi to samo i dodatkowo chuj wie co z ta cetyryzyna a te tabletki sa o przedluzonym uwalnianiu wiec pewnie jeszcze gorzej bedzie sie filtrowac.[/quote]

nie koniecznie 6, http://www.doz.pl/apteka/p52181-Cirrus_ ... niu_14_szt wiem że to retardowaty syf ale pojawialy sie glosy ze po ekstrakcji izopropylem jest spoko ale wszystkie te glosy byly teoretyczne lub z drugiej ręki więc się pytam jak z praktyką
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".