Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Cześć chciałem się zapytać czy kofeinę można brać donosowo i w jakiej postaci żeby działało??
  • 294 / 11 / 0
Działa bardzo dobrze donosowo, w postaci wciągania kreski.
  • 2 / / 0
Ale te kreskę z kofeiny bezwodnej dobrze rozumiem tak?
  • 924 / 166 / 0
@PrawilnyObywatel2 , kiedyś kolega spróbował tak dla jaj krechy z rozwalonej tabletki kofeiny. Zapach jak typowa feta od dilera hahaha, ale mocno, ale to bardzo mocno zabolało w nochal. Mówił że coś lekko poczuł. Lepiej łyknąć :)
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 586 / 123 / 0
@FAMAS1980

Zmień dilera jak tak pachnie jego amfetamina.
  • 924 / 166 / 0
@techniczny , to są stare czasy i jakbyś nie wyłapał to podkreśliłem ten cały wałek :D No ale lepiej kofeinę mieć dosypaną niż kreatynę :D
  • 586 / 123 / 0
Ja sobie żartuje luźno famas tez nie bierz do siebie.
Tez nie raz tak dostałem że w domu sam miałem kofeinę i bylem w stanie sobie porównać.
Kofeine da się tez waporyzowac dla ciekawych doznań. Niezbyt wydajne ale szybkie działanie z ryzykiem wjazdu na serce z zażyciem za dużo na bucha.
  • 924 / 166 / 0
@techniczny , nie no ta feta co waliła kofeiną nie była aż tak zła, bo szło polatać, no ale wiadomo że tam tyle tej fety było co nic :D Nie ukrywam u mnie było ciężko z dobrym dojściem do tematu i rzadko kiedy trafiało się coś fajnego. Dopiero teraz idzie załatwić dobre pixy :D No a ogólnie kofeina to dobra w tabletce przed treningiem i nie widzę w tej substancji nic lepszego :D
  • 586 / 123 / 0
kofeina w miksie z l-teanina oraz synefryna daje dobrego kopa jak na legalne substancje.
  • 924 / 166 / 0
@techniczny , a to tak. Kiedyś kupiłem spalacz/przedtreningówkę z synefryną, kofeiną i innymi składnikami to ładnie mnie robiło :D w sam raz do roboty na jakimś akordzie, ale szybko tolerancja rośnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.