Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
Nastymulowanie okreslilbym jak 'orzezwienie', takie nagle.
  • 3 / / 0
Ile może trwać odbudowa tolerancji po tygoniowym żarciu około 700-800mg dziennie?
Uwaga! Użytkownik Aeger Animus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 196 / 0
Po tygodniu tolerka jakaś znaczna to w ogóle nie powinna wystąpić. Jak żresz po 800 mg dziennie to tak po 2-3 tygodniach dopiero jest ciężko.

Tak czy siak tolerka spada super szybko, wystarczą z 3 dni przerwy od kofy.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1180 / 5 / 0
A ja odkąd miałem chyba 3 tygodniowy epizod z kofeiną syntetyczną (dawki do 2g dziennie 3 miesiące temu) i miałem przerwy 2 tyg od kofeiny + inne przerwy to teraz muszę sypać całkiem sporo więcej kawy niż wcześniej do kubka. Teraz walę 27g sypanej, nie wiem ile było wcześniej bo wagi nie miałem.
  • 1472 / 196 / 0
Po 2 g tolerka to nie jedyny problem, ale też zmiany w receptorach. 2 g dziennie to jednak sporo, poza tym przy takich dawkach ciężko, żeby z powrotem podobały się niskie dawki kofeiny (z kawy).

Zanim wszystko wróci do normy musisz zrobić większą przerwę, bo jak sypiesz dużo kawy to tolerka i tak nie będzie dalej spadała. Poza tym pozostaje kwestia, że sama kawa sypana to tak naprawdę huj w porównaniu do setki kofeiny w nos :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1180 / 5 / 0
No tak myślałem, żeby kupić trochę prochu, chociaż jak piję kawę to 1 mi styka z rana. A mając syntetyczną to waliłem to non stop i w sumie miałem ciągłe problemy z zasypianiem, nie bardzo taki układ...jedynie co mi się podobało to, że z ochotą chodziłem na siłkę i wypełniałem trening sumiennie i bez opierdalania się. I do tego jeszcze kofeina synt. powodowała, że chciało mi się przygotowywać jedzenie i je pożerać.

Ale faktycznie biorąc tą kofeinę zachwycałem się tym mocno jak tak sobie przypominam, bo człowiek był na prawdę nieźle nastawiony na pracę w szczególności fizyczną. I nieźle się czułem...nawet tak porównywałem to do ciągu gblowego, gdzie produktywny nie byłem zbytnio, a tutaj przy kofie nie dość, że jest ok (świetny nastrój) to jeszcze działam.
  • 1472 / 196 / 0
To pewnie te 2 g to były w połączeniu z GBL :D
  • 1180 / 5 / 0
A właśnie nie. W tym roku GBL był tylko w nielicznych miesiącach.
  • 190 / / 0
Dostałem 100g za 21zł od myprotein :D
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
na mnie kofeina nie dziala, tylko problemy z sercem mam powyzej gramma
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.