Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Testowałem kodę trochę z beta-ketonami :
pentedron - polecam.
alfa-PVP - problem z alfą jest taki, że ona sama w sobie działa fajnie przez 15min, aczkolwiek też nie było źle.
4-BMC (brefedron) - Nie polecam ;) brefedron zbił mi całą fazę kodeinową ;)

Wszystkie ketony mixowane w małych ilościach + normalna dawka kody która mnie urządza.
Beta-ketony przyjmowałem zaraz gdy odczuwałem, że koda wchodzi (ciepełko). Pente i alfa przyjęta sniffem, a brefedron oralnie.
  • 141 / / 0
Hmm.. Jak kazde opio - lubie do tego dopalic. A czy fajki (zawsze po opio gdy mam pod reka) czy weed (uwielbiam to polaczenie), decyzje zalezy od.. tego co w waszym zasiegu ;)
usunięto - surv
  • 36 / 1 / 0
koda+mefedron=polecam bardzo, przyjemne połączenie
i don't really miss god, but i sure miss santa claus
  • 285 / 2 / 0
Czy miksując kodę z mj mogę walnąć 150 zamiast 'moich' (tego co standardowo walę) 225mg? Porobi mnie dobrze?
  • 669 / 10 / 0
Moja szklana kula mówi mi, że nie. Karty za to wskazują, że tak. Chciałem zapytać kota ale odmawia odpowiedzi - co w sumie i ja robię - któż ma wiedzieć jak na Ciebie to podziała? Mi mj umila i owszem opio ale jeśli zabiorę za mało to nawet gram mj mi tego niedosytu nie zaspokaja.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 108 / 1 / 0
kodeina na pusty żołądek i po 15 minutach dobrze zrobiony metkat z 1 paki. Mnie robi zajebiscie euforycznie i nie ma zjazdu.
Jedynym minusem jest to że serce zaczyna troche szybciej bic.
  • 285 / 2 / 0
To skoro się zapytałem, to już powiem, że wziąłem jednak 300 i to była czysta euforia. Teraz sobie nie wyobrażam samej kody. Miks jak najbardziej na plus.
  • 655 / 3 / 0
Nie chcę być jako niećpający adwokatem diabła, ale
mój najlepszy depresantowy mix z kodą
to było
X gram (odpowiedniej dla tolerki) wypitej kody... 2 minuty... 20 mg zolpidemu do-nosowo.
Nie prowadzić po tym pojazdów i nie skarżyć się jak uzależni
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 610 / 133 / 0
Ja od dłuższego czasu zbieram się do podbicia 300 mg kody około 75 mg DXM . Ówcześnie 100 mg Aviomarinu , i po wypiciu wszystkiego jeszcze 50 mg Aviomarinu.Co o tym myślicie ?
  • 596 / 1 / 0
jak się mixuje tramadol z kodeiną ? najpierw tramal i za pare min koda ? czy razem wszystko ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.