Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 12439 / 2419 / 0
brakowało... więcej kodeiny : )
  • 501 / 7 / 0
Czy można mixować kodeinę z metylofenidatem? ewentualne interakcje i co złego może się stać? no i benzo przed snem jak metylofenidat nie daje spać... proszę o odp.
  • 2873 / 298 / 0
Jeśli to Ci w czymś pomoże to opowiem o miksie etylofenidatu z kodeiną.
Substancje miksowały się idealnie, nie znosiły się nawzajem, każda dawała od siebie co najlepsze i na zajęciach na studiach robiłem rozpierdol (ten intelektualny oczywiście mam na myśli).
Benzo na sen i żadnych powikłań nieprzyjemnych nigdy nie uświadczyłem
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3901 / 561 / 0
JestemSoba-Chyba ty nie jests przypadkiem z wawy? studiujesz może na polibudzie?
  • 2873 / 298 / 0
lol pisze:
JestemSoba-Chyba ty nie jests przypadkiem z wawy? studiujesz może na polibudzie?
pierwsze nie drugie tak, pamiętam że chyba w jakieś knajpie dawno temu wyszło że byłeś typem który przede mną kupował thiocodinie w aptece na koszykowej
dawaj na jabber lub wyślij numer gg na mail jak chcesz pogadać %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 241 / 6 / 0
190mg DXM + 1 lekkie piwo teraz
Za godzinę 300mg kody

Czy piwo może jakoś negatywnie wpłynąć na ten mix? DXM jest mi potrzebny bo koda ma mnie raczej nie lubi działać a to rzekomo podija działanie
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 613 / 10
kodeina + kwetiapina, bardzo przyjemnie i spokojnie, aczkolwiek skończyło się skręconą kostką i czekają mnie 3 tygodnie rehabilitacji %-D
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 12439 / 2419 / 0
^
Jedno lekki piwo owszem może wpłynąć, ale raczej tylko pozytywnie : ) (o ile to dobre piwo)
  • 304 / 13 / 0
1. Jak oceniacie mix fenobarbital (milocardin) + koda?
2. Jak wyzej ale perazyna + koda?
Pozdrawiam
  • 779 / 45 / 0
Myślę że opcja nr 2 da ci mocne sedacyjne uwalenie.
Tym czasem pierwszy raz zrobiłem mixa moklobemid + koda (300mg+300mg). Jest miło, trochę euforycznie, klapki lekko opadły. Polecam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.