ODPOWIEDZ
  • 507 / 195 / 1
No ja bym się martwił i nie palił już ale jesli nic innego ci nie doskwiera oprócz zmiany koloru to luz raczej
Jak zacznie boleć,pulchnąć ,stracisz czucie to napisz szczegóły w sytuacjach kryzysowych
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 329 / 12
Znacie coś z proszków a najlepiej nie-proszków na kaca? Darujcie sobie komentarze dobrze ci tak kurwo %-D nigdy nie byłem fanem lekow - nie mam na myśli benzo itp ale serio ja sie boje nawet paracetamol brać bo wydaje mi sie, ze mi wątroba exploduje

Serio po większości konwencjonalnych narkotyków nie czułem sie tak tragicznie co dzisiaj. Śmiem nawet knuć teorie spiskowa, ze do tej polskiej vudy specjalnie dodają jakąś truciznę żeby szybciej nas wykończyć i podporządkować nowemu rządowi światowemu :rzyg:

Chyba zalecze sie w tradycyjny niedzielny sposób - podwójny w cieście na ostro i jakiś magnez energetyk b6
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 195 / 1
Elektrolitki,witamina C i jakieś jedzonka.Odpocznij sobie,

A na marginesie dobrze ci tak kurwo
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Hej, jestem nowy i nie wiem czy w dobrym wątku piszę.
Znalazłem tu u Was na forum zestaw na odmulenie po alko + mj (w moim przypadku przez kilka lat) i chciałem zapytać co o tym myślicie:

Fenylopiracetam - rano po śniadaniu 100mg i po obiedzie 100mg. Powtarzać przez 25 dni.Obowiązkowy suplement. Dodatkowa stymulacja też pewnie Was usatysfakcjonuje.

CDP-Cholina - 400mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni.

5-HTP - 200mg na 45min przed snem oraz 200mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni. Efekt - uregulowanie rytmu dobowego, poprawa jakości snu, stabilizacja/poprawa nastroju.

Flubromazepam 4mg - 12szt po 1szt wieczorem przed snem co 2 dni. Powtarzać przez 25 dni. Stosować jedynie w przypadku objawów nerwicowych/lęków.

Fuzja - D5

Dodatkowo chciałem napisać że lęków u mnie brak, więc ten Flubromazepam raczej sobie odpuszczę…
Resztę znalazłem na Swiss Herbal - legitny to dostawca? Czy szukać gdzieś indziej?

Fuzja x2 - D5

Z góry dziękuje za odpowiedzi i sugestie.
Pozdr
  • 1293 / 329 / 12
@TomASZ83 konsultowałeś ten stack z lekarzem albo osobą medyczną, czy ktoś na forum ci to podsunął? nie żeby coś, bo sam jaram oporowo ale taki koktajl "suplementów" + rc benzo na sen to troche za gruby kaliber na zwiechy po trawie
  • 506 / 110 / 0
Racetam może być, 5 htp na mnie źle działa

Zamiast benzo RC 10 min spaceru
  • 5 / / 0
@Czoug nie, nie konsultowałem z lekarzem, bo by się za głowę złapał i wygonił ;)
Ale spokojnie, jestem poważnym człowiekiem i planuje każdą z substancji przetestować osobno przez tydzień, sprawdzę co i jak na mnie działa zanim zacznę budować swój stack.
Nie mniej dziękuje za troskę i liczę na uwagi i rady od bardziej doświadczonych kolegów.
  • 1293 / 329 / 12
Lada chwila grudzień a pizdzi przeokrutnie. Żeby przy pizganiu nie przeziębić dupy przy tej pizgawicy podjąłem odpowiedzialna dezycję o i przywdzialem kalesony.
  • 927 / 289 / 5
To skoro już o zimie i mrozie mowa, to przypomnę że i ile nie ma zbytnio dowodów jakoby witamina c (prawoskrętna oczywiście (: ) zapobiegała chorobą/przeziębieniom lub skracała czas ich trwania w normlanych warunkach, to są bardzo mocne dowody na to iż kwas askorbinowy (v C) bardzo skutecznie zapobiega chorobą/przeziębieniom przy ujemnych temperaturach.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 5774 / 1182 / 43
30 listopada 2023Czoug pisze:
Lada chwila grudzień a pizdzi przeokrutnie. Żeby przy pizganiu nie przeziębić dupy przy tej pizgawicy podjąłem odpowiedzialna dezycję o i przywdzialem kalesony.
Masz rację, to nie wstyd jest.
Trzeba dbać o swoje klejnoty.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.