Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 11 / 0
A, tam.
Ja nie zważam.na cene, czasem.
Lubię se wypić piwo Garage z żabki które kosztuje ponad 8zl i posiada 8procent, butla chyba 450ml albo 400.

VERY BERRY COSMO
  • 161 / 11 / 0
Wyszłam do sklepu, wziełem dwie siatki.
Bi przenosilem 8pustych butelek.
Potem, place 20zl za 8 żubrów w szkle.
I dobieram dwa batony, za które nie płacę. Bo posiqdam bon minus5zl, przy zakupach za to 25zl. Powracałem z piwami i batonami za zlotolówe, a warte są 5zł. Z uśmiechem (tak trzeba chodzic)
Jestem mistrzem zakupów.
  • 161 / 11 / 0
Czemu mi się przytrafia , w stanie wstawionym. Że kopne piwo i się wylewa płyn. A, jeszcze nie zajarałem gandziz chyba?" Chybaa nie, to bylo wcześniej.
  • 161 / 11 / 0
Jejku, wczoraj pobiłem swój rekord.
Rekordem tym, było zakupienie w ciągu dnia, największej ilości piwa, które kupiłem za życia. Było to 12sztuk.
Pozostało mi 5, a wypiłem z 8 😆
  • 2244 / 381 / 0
skacowany pewnie teraz jesteś
  • 161 / 11 / 0
Pewnie masz rację, ale niewiadomo xDD

Odkaplsowuje te zjebane żubry, których otworzyłem ze 30sci, i pod żadnym kapslem nie wygrałem!?!?!?
To się nie mieści w głowie, oszukańcza loteria!!!
  • 161 / 11 / 0
Trafiłem w niezłą knajpę.
Codziennie jestem pod wpływem nocą, czasem za dnia podpity piwem.
Generalnie jestem uzależniony oraz świadomy, że mi to w niczym nie przeszkadza. Ty możesz snuć teorie, od alkoholu mózg zgnije i moralność,. Nie ważne, to tylko Twoje zdanie.
W moim mniemaniu alkohol pomaga przeżyć troski, żale i codzienność 😆
  • 10 / 2 / 0
Prawda. Ja też nie piję, lecz raz na jakiś czas muszę się odchamić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.