Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 825 / 14 / 0
nic nie poczujesz
  • 469 / 29 / 0
Wjebaem tego 150 mg i poczułem tę specyficzną prospołeczność a'la xanax. Nie upierdala za to wcale. Ogólnie 2/10, chyba żeby dali dawko w tabletce rzędu 100 mg.
  • 825 / 14 / 0
Muli jebany że nic tylko to odespać. Dał mi lekarz 5 mg, zażyłem 50mg ( nie wiedziałem że są jeszcze z wieksza zawartościa subst. czynnej ) to centralnie zagadnąłem do typa w autobusie żeby mnie budził przy fabrykach gdybym usnął.

Po 3mmc dobry usypiacz.
  • 469 / 29 / 0
przekum pisze:
Po 3mmc dobry usypiacz.
O kurwa, to to jeszcze produkują?
  • 141 / 33 / 0
Wydaje mi się, że nazwy klorazepat i klorazepan używane są zamiennie - synonimy.

eMPendium wymienia dwa preparaty: Cloranxen i Tranxene (klorazepan - sól dipotasowa klorazepanu).
  • 68 / 2 / 0
@Up tak tak, to jest jeden fant. Ja teraz właśnie zajadam sie tym i powiem szczerze, że działa mocno w tle. Nigdy nie dostawałem tej benzodiazepiny i moge stwierdzić, że działa bardzo delikatnie. Powoduje zniesienie uczucia zagrożenia i niepokoju. Nie ma porównania do alpry czy klonów.
Uwaga! Użytkownik UwalniamEmocje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 3 / 0
Słabe benzo jak dla mnie ale kiedys zmieszalem opakowanie z rolkami i wodka i bylo nawet w sumie oki chociaz bardziej czulem dzialanie rolek niz tej benzodiazepiny. Jeśli juz ktos zamierza to jesc to tylko w duzych dawkach bo malych nie poczuje wcale.
Uwaga! Użytkownik ZielonySkret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
snifff ma mocniejsze pierdolnięcie niż 4-fma
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
Dzisiaj na rozmowę o pracę poszło 20mg(dzień wcześniej na wieczór 10mg). Powiedzmy, że było ok. Po wyjściu z firmy miałem lekką euforię- jeśli to tak można nazwać jakby w percepcje poszło a i problemy ze wzrokiem lekko zanikają. Może przez ogólne rozluźnienie mięśni. Somatycznych objawów lękowych nawet nie czułem. I tak sobie wracam w dobrym nastroju. Rozmawiam z najbardziej wkurwiającą osobą w mieście która ogólnie irytuje wszystkich przekleństwami itp dla mnei był mega śmieszny ten żulek. Gadałem z nim o dupeczkach itp. Po czym idę sobie do sklepu, wracam i przechodzę przez pasy około 5 m obok nich. No i psiarnia jebana w dupe JP na 100% od dzisiaj. Się przyczepili. W ogóle się nie zestresowałem miałem wyjebane na nich. Irytowali mnie więc trochę negatywnie z nimi rozmawiałem. Po czym rozmowa jakoś sie rozkręciła, byłem pewny siebie i miałem ochotę mu wyjebać za taką pierdołe. Lecz się powstrzymałem ( no jestem rozsądny z zasady). Rozmowa zaczęła się rozkręcać pogadaliśmy o życiu o też mi się zwierzył ze swojej nerwicy. Mówił że napierdalał clorazepam i estazolam. Co za cwel jeszcze potem mnei pouczał. Na koniec w ramach tego wszystkiego upuściłem wszystkie mandaty na ziemie (niby przypadkowo zacząłem się śmiać) I jakaś kobieta starsza pomogła mi to pozbierać. Ubaw po pachy ;)
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
SuperSerotonin pisze:
snifff ma mocniejsze pierdolnięcie niż 4-fma
Co do sniffa opłaca się to walić w klamkę? Czy nie zrozumiałem sarkazmu? :-D
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.