Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 3234 / 549 / 0
Klonazolam w hurcie wychodzi jak za grosze.
Ciekawość mnie bierze jak u was zażywających wyglądałoby branie go codziennie wieczorem z utrzymującymi się efektami w następny dzień. Klonazepam apteczny jest drogi ale wydajny gdy zrównoważy się tolerancja
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1660 / 300 / 0
Sam zęby zjadłem (i tolerancję) na klonazolamie i to jest raczej opcja dla typów "wrzuciłem 10 mg alpry i nie działa". Trzy lata czekałem zanim 0,5 mg alpry wysłało mnie do nieba. Świeżaki, ja rozumiem, że to tanie jak barszcz w porównaniu z aptecznymi benzosami, ale ogarnąć dobrego doktorka wcale nie jest aż tak trudno. Z innych opcji zostają pewne stronki, gdzie za pewną opłatą macie wszystkie benzodiazepiny (i inne leki OPRÓCZ opioidów!) po parę opakowań i to się opłaca, gdy porównacie ceny z czarnego rynku albo jakbyście sprowadzali RC Benzo z zagranicy. I to macie reckę tego samego dnia po paru godzinach, bez czekania tygodnia i ryzyka wpadki paczki.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 151 / 23 / 0
Latem się wjebalem przypadkiem w klonazolam, nie wywindował kosmicznie tolerki bo nie brałem chorych ilości chociaż takie 1,8mg to już sporo ale było używane jako podkład i usypiacz do stimow. Brałem go miesiąc oczywiście pod koniec redukując dawki a na sam koniec zastąpiłem rolkami. Mija pół roku alpra działa książkowo, to samo rolki wystarczyło 5mg w kryzysie by zniwelowały leki. W międzyczasie brałem inne benzo które moim zdaniem deklasuje taki klonazolam i co może się wydać irracjonalne ale klonazolam przy flualprazolamie to jest benzo cukierek. Btw może niebawem będzie znów dostępny klonazolam to trochę wezmę :)
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.