Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 3 / 0
to nie wiem dlaczego to tak łagodnie przeszło, bo wieku 20-stu lat zwykle ciężko przechodziłem kace, a teraz 30 i tak gładko przeszło, nie wiem może kwestia dużej ilości tłuszczów w diecie bądź witamin, ostatnio biore b-complex może to ma jakieś znaczenie
  • 959 / 175 / 0
To benzo pomaga w jakiś sposób na kaca?Na zespół odstawienny jak ktoś się alkoholizm wpakował to i owszem,zarzucamy i wracamy do żywych ale na kaca?
  • 2244 / 380 / 0
łagodzi receptory GABA pobudzone przez chlanie.
  • 741 / 436 / 0
29 kwietnia 2025tajemniczy25 pisze:
To benzo pomaga w jakiś sposób na kaca?Na zespół odstawienny jak ktoś się alkoholizm wpakował to i owszem,zarzucamy i wracamy do żywych ale na kaca?
Pomaga to mało powiedziane. Po godzinie od zarzucenia zapomnisz w ogole, że piłeś i odzyskasz nowe życie... Piekne na zwały, skręty, kace.
  • 781 / 45 / 0
Zgadza się po prostu łapiesz wszystko co było przed piciem, czysty klon bez uboków.
  • 2244 / 380 / 0
jutro zarzucę klonika
  • 741 / 436 / 0
A ja w przyszłym tygodniu, bo mi dwie paki przyjdą hehe
  • 8 / 1 / 0
Kurczę klony niby fajne, ale dla mnie były takie zbyt „natarczywe”, pobudzały mnie. Może zjadłem za mało/dużo, może nie odpowiedni s&s, nie wiem 🤷
Pobudzony to ja jestem na trzeźwo, większej stymulacji mi nie trzeba.
Zdecydowanie wolę diazepam z tych długo działających, bo działa wielokierunkowo, ale NIE POBUDZA.
Aczkolwiek spróbowałbym klona ze szkła, bo słyszałem, że są.
  • 1655 / 299 / 0
Najlepszy klonik to 1 mg z rana plus pregabalina. Można dorzucić drugą połówkę po paru godzinach. Klonazepam działa najlepiej przy niskich dawkach. Nie widzę sensu walić więcej niż 2,5 - 3 mg MAX (podzielone na cały dzień). Im większa dawka, tym bardziej zaczynają przeważać efekty nasennne plus zwiększa się szansa na gadanie głupot, których później żałujesz. Poza tym, trzeba brać pod uwagę, że na każdego to działa inaczej.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.