Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Siemka, szukam namiaru na ogarniętą klinikę w Krakowie albo jakąś tanią online (wideo/tel).
Zależy mi, żeby na pierwszej wizycie dostać normalną receptę na ok. 20g, a nie 5g na spróbowanie. Chodzi o to, żeby nie zbankrutować na wizytach i mieć spokój.
Polecicie kogoś? I co najlepiej gadać, żeby lekarz nie robił problemów z ilością? Ból pleców, bezsenność? Dzięki.
  • 1312 / 357 / 2
odnośnie powyższego postu, przypominam, że handel na forum jest niezgodny z regulaminem.
Także żadne PW, PM, Session, randomkomunikator nie wchodzi w grę, jak już ktoś chce odpowiedzieć to publicznie.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 214 / 33 / 0
Rzeszów albo ogólnie coś w tej aglomeracji? Ktoś może polecić jakąś dobrą klinikę? Zaznaczam, że nie zależy mi tylko na legalnym jaraniu, ale po operacji ręki mam wieczne dolegliwości bólowe, a że jestem już wjebany w opio to branie ich zgodnie z zaleceniami lekarza nie wyjdzie, więc szukam alternatywy.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 12609 / 2438 / 0
Aspot ma chyba w Rzeszowie. Dobra cena.
  • 989 / 98 / 0
Jest gdzieś bliżej Przemyśla ? Jaki koszt i czy wypisują jak trzeba. Mam wypis szpitalny z odwyku na alko może to przejdzie ?
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 12609 / 2438 / 0
Ja bym żadnego wypisu nie pokazywał. Idziesz z historią, że bolą Cię plecy od (tu wymyślasz od czego, albo mówisz prawdę jeśli faktycznie bolą), a nocami spać nie możesz (jak większość dorosłych ludzi). Kolega kilka razy Cię poczęstował - ból minął od razu, a w nocy spałeś jak zabity.
Próbowałeś brać NLPZ, ale to syf niszczący organy, a słyszałeś, że leki nasenne uzależniają. To wystarcza w zdecydowanej większości przypadków, a wypis może być przeszkodą.
Nie wykazuj się żadną znajomością odmian - nakieruj ich tylko na to, czego byś sobie życzył (lub co tam jest dostępne u Ciebie). Możesz oczywiście wskazać konkretną odmianę z uzasadnieniem, że w Twojej okolicy mają tylko to, ale lekarz sam może sprawdzić dostępność więc lepiej sugerować tylko indica / sativa / hybryda.
W Przemyślu znalazłem na św. Jana Nepomucena 32, ale cena wyżyłowana. Kurs do Rzeszowa ok 1h, wizyta za 50zł i wyjdzie taniej.
  • 1312 / 357 / 2
@jezus_chrystus +1 receptę na mm jest dostać łatwiej niż kontakt w mieście do którego się zamierzasz przykładowo przeprowadzić w najbliższym czasie i zdobyć kontakt do osoby handlującej ziołem na 'lewo'.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 12609 / 2438 / 0
Jasne, że tak. Lekarze teraz przejęli dużą część rynku i "sprzedają" cudzy produkt (właściwie to sprzedają "kontakt do dilera"), którego nie wyprodukowali i nawet na oczy nie widzieli - genialne.
Dziwię się klinikom, że nie kombinują, jak by tu skolonizować "prowincję". Wystarczyłoby, żeby jakiś młody doktorek przyjechał do małego miasta raz w tygodniu na pół dnia i przyjmował nawet w Van'ie z logo kliniki. Dla kliniki doskonała reklama, że wychodzą na przeciw potrzebom także ludzi z prowincji oraz dodatkowy $$. Mogą liczyć nawet i 200-250zł za receptę (ale wypisują więcej zioła), a chętnych na pewno nie zabraknie. Taka jakby franczyza.
  • 1 / 1 / 0
12 sierpnia 2025DeWitteEngel pisze:
Jest gdzieś bliżej Przemyśla ? Jaki koszt i czy wypisują jak trzeba. Mam wypis szpitalny z odwyku na alko może to przejdzie ?

Godzinkę drogi od siebie, bo w Rzeszowie masz MedCan Clinics :) Ja akurat korzystam z usług kliniki w centrum, ale nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Zero kolejek i komplikacji, profesjonalne podejście do pacjenta i jego problemu, receptę na medyczną m otrzymałam już na pierwszej wizycie :)
  • 989 / 98 / 0
@JuliaCe
Ile wizyta ?? Słyszałem , że koszty wykupienia medycznej to hohooooo i jeszcze trochę
Zdrówka życzę
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.