Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3443 / 715 / 9
W sumie to nie mam porównania do starego butaprenu, ksylenu czy nitro. Może kiedyś nadrobię zaległości. N2O działa na nmda w podobny sposób jak klasyczne dysocjanty. A te z reguły są mało szkodliwe.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2012 / 83 / 0
16 grudnia 2022Atropolamine pisze:
15 grudnia 2022CieplaPoduszka pisze:
Pojebalo Was klej kirac w 2022 ? :cojest: Literalnie obumieraja komorki mozgowe z niedotlenienia przy kazdym uzyciu. Jest tyle sposobow zeby sie nacpac 100kroc mniej szkodliwych ...

Ale ten kawalek to akurat dobry jest https://www.youtube.com/watch?v=59i3HHl5VYQ hardkor i oldskool
Jest taki sam jak inne.Oczywiscie jeśli walic by to codziennie latami,to z pewnością zmieniło by się w Majora Suchodolskiego %-D Jednak powiedz mi,jaka grupa
Zafascynowało mnie znów ostatnio nitro ze względu na mojora. La jego ratunku już nie ma ógułem. Kiedyś testówalem i pamiętam że after i ogólne zatrucie nie miało równowagi względem doznań. Parę minut się zdarzało B a rdzo ciekawe ale później 2 dni przyjebany jakby na czosnek obuchem dostał. Ale te wizje dźwięków, żaden drug nigdy nie dawał mi 5akich doznań słuchowych jak np. Hard trance po butanie albo N2O, a po nitro nawet muzyki nie trzeba bo sama się włącza. Pamiętam jak w zimie kirałem, to. Śnieg tak się blyszczal aż słyszałem ten dźwięk, jak z jakiejś gry gdy zbierasz diamenty. Takie "pstryyyng cink" ale jak przykirałem za mocno to aż strach, budziłem się przerażony i O kurwa co to było, czułem się przekopany i zgwalcon. Więc tak, inhalanty są w chuj fascynujące ale z umiarem, bo jak ktoś wspomniał, szkoda muzgu i neuronów.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2534 / 594 / 0
Właściwie profil działania toluenu bardzo mi odpowiada.Zgadzam się z niektórymi opiniami,ta substancja zdaje się mieć jakąś dziwną potężna siłę.Te mysli,rozkminy,synchronizaje,miła euforia i bodyhigh,cena i czas działania przy ciągłej inhalacji również przemawia na plus.Jednak ten zapach... jest to coś czego nie jestem w stanie przyjąć.Jebie z ryja ze 2 dni,pomieszczenie,w którym się kira tez tym przechodzi.Z tego względu moje doświadczenia z tą substancja można policzyć chyba max na palcach obu dłoni.I just stick to N2O :)

Kiedyś miałem dziwną faze jak kirałem toluen.Waliłem to i miałem odpalony filmik na yt,którego sobie słuchałem.Znalem ten film słowo w słowo,czułem coś ala deja vu,jakbym już kiedyś to ogladal.Potem na trzeźwo to odpaliłem i okazało się,że nigdy tego filmu nie oglądałem i w ogóle chyba gadali tam co innego niż wtedy słyszałem...
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Tak zgadzam się za wszystkie mistyczne jazdy rzekomego wtajemniczenia to zasługa Trichloroetenu.
Wszystkie jazdy są bardzo do siebie podobne.
- Poznanie "przysłowiowej" prawdy że zostaliśmy oszukani i że nasze życie jest tak naprawde bez znaczenia, a coś lub ktoś pociąga za to wszystko za sznurki.
Objawienie trwa dosłownie kilka minut, pózniej zapominamy.
niektórzy mieli wizje że ludzie są robieni hurtowo w jakiejś fabryce. Ja miałem tak że w kilka sekund poznałem jak zbudowany jest świat, impulsy czy kwadraciki budujące kawałek po kawałku wszystko dookoła. Raz widziałem jak moja słowa drukuje stara maszyna do pisania, a pozniej usta odkleiły się i wyrzuciłem je na podłoge?!
-Zapętlające sie echo w głowie zbliżające się do "orgazmu narkotycznego".
- Za każdym razem gdy wracałem do tri przypominały mi sie moje poprzednie fazy (serial) gdzie zawsze blisko było do mi do rozwiązania jakiejś wielkiej zagadki.
Z perspektywy czasu bo mineło ponad 20 lat od mojego ostatniego kirania to to był totalny matrix i nie wiem czy to była prawda. natomiast było to swoją ciekawe doświadczenie.

-
  • 3245 / 617 / 0
Kurde przypomniało mi się jak za łebka przyniosłem do szkoły taki klej siekierę CYJANOPAN, może to śmiesznie zabrzmi ale jako zabawkę, a tylko wąchając bez kirania jeden niuch że szczypie jak skurwysyn, pokazałem gostkowi z klasy, teraz po latach doszło do mnie że mogli się patrzyć na mnie że nakurwiam inhalacje klejem, ale w każdym razie problemów przez to nie miałem.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2941 / 1593 / 35
Ja do dziś nie zapomne jak dwóch typów po tym miało efekt pociągu, że nadjeżdża i wyjebali przez szyby w oknach z bańki.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 27 / 15 / 0
Re: Kleje
Nieprzeczytany post autor: bylam »
Czy ktoś wie, na czym polega różnica pomiędzy działaniem Trichloroetylenu a Tetrachloroetylenu?
Różnica jest "tylko" w liczbie atomów Cl.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.