Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
pochwalony jezus chrystus i maryja zawsze dziewica (teraz i zawsze)

można próbować ściągać z Indii bo tam legal i specjalizacja wysyłkowa do europy, ale nie polecam bo duzo wałków jest.
dla mnie najlepszy sposób to Londyn (też z Indii ale tam hurtem ściągają w mineralnej).
kupujesz w formie popularnej w Lądku wody mineralnej a nastepnie odparowujesz płyn.
dostępna również w obrocie detalicznym u dilów w formie proszku który skrzy sie charakterystycznie.
łatwo przewieźć bo rozpuszcza się bez śladów w np. mineralnej którą masz w autobusie czy samolocie, a na K testów specjalnie nie robia bo tam to ona właściwie legalna jest.
ja tak robiłem w każdym razie.

ps. radzę z dużym respektem podchodzić do K bo to nie przelewki i można sie nieźle zszokować.
ja dochodziłem do siebie kilka miesięcy po ostatnim tripie, ale mam kumpli w londynie co walą to jak trawkę albo browar codziennie i dla relaksu (kwestia wrażliwości, dawek, tolerancji i uzależnienia(sic!).

ps. jakby ktoś miał chorego psa, konia lub weterynarza ;) to niech pisze do mnie na priva. to chyba wciąż legalne w tym kraju, ale głowy nie dam.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2006 przez dr wilczur, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr wilczur nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
z tego co wiem, juz nielegalne, weszlo na liste narkotykow :(
Uwaga! Użytkownik paranoidandroid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
ps. jakby ktoś miał chorego psa, konia lub weterynarza to niech pisze do mnie na priva. to chyba wciąż legalne w tym kraju, ale głowy nie dam.

Faktycznie chyba niezbyt jasno się tu wyraziłem (tak to jest jak się głos w publicznej dyskusji na bani zabiera).
Miałem na myśli coś dokładnie odwrotnego niż poszukiwacze mocnych wrażeń, którzy piszą na moją skrzynkę.
To ja jestem w tym wypadku stroną zainteresowaną, a że kłopotów nie szukam to i o legalnych posiadaczy pytałem (a to psy, koty, konie no i oczywiście weterynarze:-)).

Temat uważam więc za zamknięty, jeszcze tylko krótkie oswiadczenie dla prasy i organów ścigania:

DR WILCZUR NIGDY NIE SPRZEDAWAŁ, NIE SPRZEDAJE I NIE ZAMIERZA SPRZEDAWAĆ BĄDŹ UDOSTĘPNIAĆ OSOBOM TRZECIM NIELEGALNYCH SUBSTANCJI PSYCHOAKTYWNYCH, SZCZEGÓLNIE NA ŁAMACH TAK ZACNEGO FORUM.

Pozdrowienia dla aspiranta Mańkowskiego z komisariatu Ołbin i Ministra Ziobry.
Pa!
Uwaga! Użytkownik dr wilczur nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aml »
wyjscie na weekend.... www.accessallareas.org wyczaic jakies rave w londynie
kupic bilet na ryanair, dla siebie i ziomkow, jakies 150zl od lba w obie strony przy dozie szczescia, poleciec, zacpac sie jak dziki osiol, bo ketamine sprzedaja ostatnio jak piguly na wiejskiej dyskotece.

Listem wyslac 4 wory na polski adres (staarej babci dla ktorej odbieramy poczte, pana Kazia alkoholika, itp. itp), sposob pocztowy sprawdzony...
Uwaga! Użytkownik aml nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 7 / 0
A mój ziom załatwił sobie w ten sposób: dogadał się z jakąś babą na stołecznym stadionie x-lecia dał jej małą zaliczkę i ona mu przywiozła z ukrainy jak przemycała alko i szlugi. Tanio, prosto i bez prypału. Niestety nie wiem jakby było teraz, bo wciąż są naloty więc i potencjalni przemytnicy się boją prowokacji. Ale jak ktoś ma ochotę - niech spróbuje i opisze jak wyszło.
  • 33 / 1 / 0
ketamina jest w polsce stosowane nie tylko w weterynaria ale tez w lecznictwie tylko ze zamknietym(na anestezjologi) pod nazwa Ketanest i Ketalar. w aptekach jej nie ma. radze tez nie przyjmowac jej dozylnie bo przy takim podaniu traci sie b.szybko przytomnosc i przez caly czas dzialania mozna lezec np. z otwartymi oczami. przed uzyciem wogole warto przeczytac dokladnie jakies FAQ(na tej stronie sa same pierdoly o tym jak np. tu http://hyperreal.info/neuro_groove/scri ... /sec-368/1 hahah)
ps.
z londynu mialem PCP(dokladniej to moj znajomy ktory to sprzedawal po 50-80zl za taka dziwna niebieska tabletke-jak styropian prawie) i byla dziwna luta na maxa ++ :D a ketamin jest podobno mocniejsz tylko dzial w wiekszych dawkach...
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2006 przez jacobis_2, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]...::całe życie z debilami::...[/b]
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Byłem dzisiaj u weterynarza i zauważyłem buteleczke Ketamina 10%.
Info o tym znalazłem tutaj: http://www.biowet.pl/pl/produkty/ketamina.htm
SKŁAD
Ketaminum hydrochloricum 115,34 mg
Aqua pro inj. et cons. ad. 1 ml.
Da sie z tym "coś" zrobic? ;-)
Prosze o szybką odpowiedż bo być może póżniej nie dam rade tego załatwić
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
Mayday pisze:
to znaczy co? ukradles juz to czy dopiero masz zamiar?
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
teflon pisze:
Mayday pisze:
to znaczy co? ukradles juz to czy dopiero masz zamiar?
Czy ja powiedziałem że chce to ukraść ? NIE!
Więc jak coś wiesz na ten temat to prosze napisz.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
watpie zeby ci sprzedal, no chyba że za naprawde gruba kase. jedyny sposob to ukrasc, tylko uwazaj bo jak sie zorientuje ze zniko to moze wezwac gestapo
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2006 przez teflon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.