Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.

Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.

Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...

Przypuszczam że chodzi o drobno sproszkowany materiał.byak czy siak polecam.
  • 301 / 60 / 0
Tak, kete to należy mielić i mielić aż właśnie taki puder wyjdzie. Wtedy nawet może nie zatykać nocha w ogóle.

Ale od kiedy miałem okazje testować spray do nosa własnej roboty to już nie ma odwrotu. Polecanko

PS. Na rynku jest keta, która dziwnie pachnie/smakuje i nie da się jej skruszyć do pudru, zostają większe, mikroskopijne, ale wyczuwalne grudki (forma = grudki, małe i większe igiełki, brzydko wygląda w porównaniu do klasycznych sopelków) + klepie dziwnie w chuj. Nie polecam tego sortu nikomu, a widziałem, że niektórzy na ulicy to w detalu puszczają. Na ten moment odradzam ten szajs.
  • 3 / / 0
ile czasu trzeba zrobić przerwy zeby dzialała jak przy pierwszych razach?
  • 784 / 445 / 0
18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze:
Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.

Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.

Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...

Posiadam obecnie Vetaketam, 20ml.
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku
  • 301 / 60 / 0
19 stycznia 2024Luleq13 pisze:
ile czasu trzeba zrobić przerwy zeby dzialała jak przy pierwszych razach?
Dwa tygodnie bez i powinno klepać jak za pierwszym razem. Z tym, że tolerka na antagonistów NDMA kurwą jest, bo długo schodzi, a szybko się buduje. Zwłaszcza jak masz historię nadużywania kety/arylek. Niektórzy mówią o permanentnej tolerancji, ale wg mnie to bajkopisarze nieumiejący tygodnia na trzeźwo wytrzymać. Ja robię tak, że ciąg mam tydzień/dwa i potem przerwa przynajmniej miesiąc i jest si.

Ale najlepiej to jest sobie zrobić nockę tripowania i potem właśnie tydzień/dwa przerwy. Można tak lecieć latami.
  • 920 / 163 / 0
19 stycznia 2024tosieniedzieje pisze:
18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze:

Posiadam obecnie Vetaketam, 20ml.
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku

Tak tylko na krótkie cykle żeby nie przegrzać.
co kilkanaście sekund przerwa.

Albo delikatnie na patelni ale łatwiej zadrapać z talerza.

Spróbowałbym takiej farmaceutycznej jakości.

Ktoś pisał o sorcie w kryształkach i kamieniach. Mi nie pasował wcale,
oddalem spowrotem to co dostałem.
  • 784 / 445 / 0
Wczoraj natknąłem się w książce na ciekawą wzmiankę o jednym z problemów który był tu i w innych wątkach niejednokrotnie poruszany. Wzmianka ta uzupełniała się z moimi wcześniejszymi dociekaniami w tym temacie dlatego tak bardzo się z nią utożsamiałem.
A mianowicie jak to jest, ze jednym psychodeliki dają poczucie obcowania z bogiem, ekstatyczne doświadczenia i wizje, poczucie całkowitej jedności, a na niektórych ledwo co działają dając o wiele węższe spektrum działania i brak jakichkolwiek wizji. Uprzedzam, ze post na charakter empiryczny, a nie naukowy.
Autor tekstu znajduje się na ceremonii Ayshuaski w Peru. W pewnym momencie szaman bierze go na bok i mówi "masz w sobie gęsta i mroczna energię której nie jesteśmy w stanie zmiękczyć, dlatego nasze sposoby i rośliny nie mogą w zaden sposób na Ciebie zadziałać"
Ta gęsta i mroczna energię można interpretować jako wszystkie blokady emocjonalne, traumy, brak autentyczności i wiele wiele innych defektów, które kształtują nasz mózg w istotny sposób od najwcześniejszych lat
  • 1974 / 524 / 0
18 stycznia 2024WonszKryty pisze:
Akurat się wypowiem, bo z doświadczenia swojego wiem, że będąc na pregabie (a szczególnie biorąc ją terapeutycznie/w ciągu) w trakcie zażywania ketaminy, jak się człowiek nie położy to może zapierdalać dalej jak gdyby nigdy nic. Humor gitoowa i jazda dalej. Dziwne, bo brzmi jak co najmniej mix ze stymulantem, ale tak miałem.

Za to jak człowiek postara się o rozlanie to można ujrzeć tak pojebane CEVy (a nawet utrwalić je sobie w bani na trzeźwo brr), że strach oczy zamykać. Szczególnie przed spaniem. No mi takie mixowanie dało utrzymujący się przez ok. tydzień lot setek szerszeni na jape. Kurwa, a chciałem tylko pójść spać. No i przez ten efekt się wjebałem w alko ponownie. Żeby zasnąć %-D
Na pregabie, dawki 60-120mg nie dają mi żadnych problemów z poruszaniem, nawet do sklepu ostatnio poszedłem od razu po linii.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1318 / 335 / 12
Niesamowita substancja, przede wszystkim zaskoczyła mnie jej wydajność i unikatowość. Z wielkim trudem dotarłem do domu na autopilocie ale to co ujrzałem w trakcie jest po prostu nie do opisania. Najbliżej temu do czegokolwiek jest stan mocnego odurzenia DXM ale mniej uciążliwe dla ciała i bardziej klarowne a euforia trochę jak po mefedronie (tez mocno żre śluzówke btw). Trzeba serio uważać z dawkowaniem, bo walenie kluczy w terenie może okazać sie ryzykowne (szczególnie w mixie z alko) i łatwo wpaść w dziure jak sie sypnie trochę więcej.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 933 / 293 / 5
Czy tolerancja na amh przyspieszy czas po jakim bez problemu się zaśnie?
Na mój rozumu to tak powinno być skoro problemy z zaśnięciem po ketaminie wiążą się z jej działaniem na noradrenalinę a tolerancja na amh wiąże się z mniejszą reaktywnością na noradrenalinę właśnie.
Ale może ktoś ma sprawdzone info lub jest pewien odpowiedzi?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.