Kolor jak PST smak podobny xD
Gdyby ludzi z tych wysp zobaczyli jak ja to robiłem to by stwierdzili, że jesteśmy cofniętą cywilizacją w rozwoju przy nich xD
--------
Kava Kava nie zadziałała, coś zrobiłem źle? To jest sklep mający milion ziółek z dobrymi opiniami. Nie czaję o co chodzi, zalałem ciepławą wodą jak na yerbę a później przefiltrowałem po kilku minutach mieszania. Zero działania, z 25 gram wypiłem.
(scalił Jezus)
20 lipca 2019FarmieGolda pisze: Nie czaję o co chodzi, zalałem ciepławą wodą jak na yerbę a później przefiltrowałem po kilku minutach mieszania. Zero działania, z 25 gram wypiłem.
Filtr z chusteczek (bo rozumiem że to masz na myśli) może nie przepuszczać drobin które nas interesują. Bo one nie rozpuszczają się w wodzie lecz tworzą zawiesinę.
Masz tolerancję na GABAergiki?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Loa waka fiji magiczny
Parzyłem w mleku i wodzie razem, więc się rozpuszczać powinny te związki. Nie zalałem gorącą wodą by to zabić, ledwo ciepła była 3/4 mleka 1/4 ciepławej.
Żadnej tolerki nie mam, co jakiś czas paczka tussidexu a alprazolam max raz w miesiącu.
Kawalaktony słabo rozpuszczają się w wodzie. Może za mało tłuszczu i za wysoka temperatura.
Spróbuj w alkohol + więcej tłuszczu + niższa temperatura + blender.
22 lipca 2019FarmieGolda pisze: Przy pierwszej próbie kupa drobin i fusów mi wpadła wypiłem, zero działania też 25 gram.
Loa waka fiji magiczny
Parzyłem w mleku i wodzie razem, więc się rozpuszczać powinny te związki. Nie zalałem gorącą wodą by to zabić, ledwo ciepła była 3/4 mleka 1/4 ciepławej.
Żadnej tolerki nie mam, co jakiś czas paczka tussidexu a alprazolam max raz w miesiącu.
@VERBALHOLOGRAM, czułeś jakąś różnicę między Nowa Zelandia a Vanuatu?
Ja z kolei próbowałem Vanuatu trzymać pod językiem (te 2 łyżeczki) tak jak kurkumę, niestety na rzygi mnie wzięło nie przez smak, tylko sypkość, bo eva vanuatu jest zmielona. Tak czy inaczej skończyło się na wypluciu do prowizorycznego woreczka i ugnieceniu w naczynku.
Teraz zamierzam zabrać się za Vantanau i tu moje pytanie. Ktoś poleca MagicGarden "V" Borongu? Czy lepiej poczekać na MagicGarden"V" Eva?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.