Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1933 / 448 / 4
05 listopada 2022FAMAS1980 pisze:
A ja mam takie pytanie. Kurde, jestem po nocnej zmianie i dwóch piwach, ale postaram to jakoś skleić. Jak wiadomo dla laika np. dawka 150 mg 3 mmc będzie bardzo silna, ale dla osoby już wprawionej to mało co kopnie. Czy osoba która wcześniej waliła duże dawki po ponad roku przerwy od dawki co kiedyś waliła może sobie mocno zaszkodzić czy jednak ta tolerancja jest na tyle wysoka że organizm sobie przypomni o takim pierdolnięciu? O co mi chodzi? a o to że od ketonów jest czysty grubo ponad rok i chyba za tydzień będzie zabawa i się zastanawiam czy zaczynać od małych dawek czy spokojnie mogę sobie jebnąć te co kiedyś brałem.
z 3JKĄ to będzie tak,...

jak waliłes sobie dawki rzędu 250-300 a nawet więcej...
i teraz pomimo spadku tolerancji sobie walniesz 150mg
będziesz czuł niedosyt jebnięcia, i będziesz musiał poprawić...
ale...
to nie tak, że to źle, ja waśnie tak bym zrobił bo MOŻE przypadkiem te 150mg Cię porobi prawilnie ( a może nie )... ja wole metode z dorzutką po takiej przerwie, wiesz... po chjolere sobie psuć zabawę "spierdolonym ciśnieniem" które w większych dawkach się pojawia... pozdr.
DXM
  • 4 / / 0
Ja powiem tak przetrwam wszystko na tle psychicznym, ale uzależnienie fizyczne ten objawy że nie da się położyć człowiekowi spokojnie, nie wygodnie kurwa bezsenność ból ciała no miazga. Dzis 12 dzień bez ćpania nie przechodzi nie jest lepiej. PRZESTROGA PRZED CIĄGAMI na Krystynie, prosto z serca NIE POLECAM
przeniesiono /Devixo
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.