Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
syntetyki czy naturale
syntetyki wale
135
37%
pale naturale
231
63%

Liczba głosów: 366

ODPOWIEDZ
  • 3309 / 22 / 0
Natura w towarzystwie, jest IMO bardziej imprezowa. Syntetyki w samotności.
sqrt(666)
  • 1292 / 8 / 0
Ja oczywiście preferuję naturę. Może i z przyzwyczajenia, ale lubię, bo i towarzystwo lubi kopcić baty i nawet jak się spizgam max, to nie mam tego uczucia przesytu, które np. miałem po AM-2201. Drugi powód, to czas działania, dobra natura trzyma nawet i te 4-5 h i nie trzeba więcej palić, a taka chemia, to zdecydowanie działa za krótko. Może i syntetyki mają te pierdolnięcie, a mi nie o to chodzi by się upierdalać do upadłego, tylko by być dobrze spizganym, świetnie się bawić, a to właśnie daje mi natura.
  • 269 / 3 / 0
Zmiana, wieeeelka zmiana u mnie. Nie paliłem syntetyków dość dawno, cały czas tylko naturalne palenie. I to jest to!
cannabacchus
  • 992 / 25 / 0
Wole syntetyki, samo działanie marihuany mi nie przypada, nie mogę się w nim odnaleźć. Ewentualnie nisko procentowa sativa daje rady.
  • 14 / / 0
zdecydowanie natura, syntetyki jedyne co u mnie wywołują to odruchy wymiotne.
  • 2466 / 16 / 0
To zmień podkład bo wątpię żeby to zależało od rodzaju kanna. Kwiat dziewanny ma całkiem lekki dym.

Co do ankiety to zdecydowanie bardziej wolę syntetyki.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 40 / / 0
Pewnie, że naturalne. Ci co piszą, że wolą syntetyki nie palili nigdy dobrej mj takie moje zdanie innego wytłumaczenia nie mam.
  • 992 / 25 / 0
Nie możesz wziąć do wiadomości że komuś nie podchodzi mj nie? Zresztą czego się spodziewać, na każdego co powie że lubi syntetyki znajdzie się 5 takich co powie, że to przecież niemożliwe, że mj jest boska, że nie paliłem dobrej trawy, gówno wiem i gówno widziałem.

Syntetyki mają w sobie coś co mogę kontrolować, palę 2-3 na miesiąc, nie ciągnie mnie więcej.
Potrafię elegancko dobrać sobie dawki do oczekiwań. Jest spory asortyment i jest w czym wybierać.
  • 10 / / 0
Przed wielką delegalizacją i nagonką pod koniec 2010 roku wolałem syntetyki, nawet gotowe mieszanki ze smartów, takie jak shiva czy black widow. Obecnie rynek RC kanna nie zachęca, więc przerzuciłem się na mj, mimo iż uliczny towar często jest marnej jakości.
  • 5985 / 1237 / 43
Ja tam kopce i to i to.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.