ta lufka od dlugopisu chujowa jest, bo za szeroka.
Szklanki... dobry sprzęt ;) Lubię uhodować na wtórny obieg. Im większy cybuch tym szybciej pęka. Im mniejszy cybuch tym dłużej wytrzyma a ty będziesz się wkurwiać próbując rozpalić skałę bo bijesz za duże do za małej.
Sprężynki niby chronią przed kometami, ale słyszałem że zmienia smak tematu więc nigdy nie próbowałem.
Szklankę zawsze można zamonować w butelce i wtedy jest ekstrawagancki sprzęt :) Zdarzyło się że musiałem trzy razy zmieniać szklankę bo pękała po jednym ładowaniu (bez żarowej)
FajnieJest pisze:to chyba jakiegos fajnego miales, bo ja zawsze mam komety z mojego dlugopisa, poza tym, jest za szeroki zeby swobodnie wlozyc malego topka (nie potrzebuje duzo do ujarania)
jedynie jak rozgrzana upadnie na beton
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Różowa kokaina. Australia podmieniła transport narkotyków
Pięciu mężczyzn usłyszało zarzuty po tym, jak australijskie władze udaremniły zakrojoną na szeroką skalę operację przemytu narkotyków.
Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany
Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.
U naszych sąsiadów receptę na medyczną marihuanę wystawi już każdy lekarz rodzinny
Lekarze rodzinni będą mogli przepisywać medyczną marihuanę na przewlekłe bóle od kwietnia. Rzecz dotyczy liberalizacji przepisów w Czechach. Pacjenci będą mogli otrzymać zapas leku na okres do trzech miesięcy w ramach jednej recepty.