Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Nie no ja mialem przepotezne odrealnienie, kumpel twierdzil ze 'lata na chmurce', wiec chyba tak jak trzeba :-)
  • 1456 / 19 / 0
Możecie mniej-więcej oszacować te dawki? Albo sfotografować ile to te mniejsze ilości na jeden raz?
No i w porównaniu do innych syntetyków i MJ jak to wypada? Tak ogólnie oczywiście.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 28 / 0
jakieś problemy z sercem, ciśnieniem ? Jak dzień po ? Jakbyś mógł porównać go do innego kanna, np 210 ?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1049 / 10 / 0
Dawki, hmmm piec buchow z butli to bylo za grubo, trzy w sam raz :)
Porownanie: lzej niz po am-2201+, mocniej niz ur-144. I tak sprobujecie, nie oszukujmy sie, to sprawdzicie ;)

Zdrowo
  • 1456 / 19 / 0
Liczysz dawki na buchy z butli? %-D Chodzi mi o to ile substancji używałeś? Większość kanna ma dawkowanie kilka-kilkanaście mg, czyli bardzo łatwo się pomylić, no i nigdy nie da się odmierzyć takiej samej ilości, ale chodzi mi tak orientacyjnie, ile tego sypiesz w porównaniu do innych kanna?
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Dostalem juz zmieszane z damiana, wiec nie wiem ile bylo dokladne dawkowanie czystej substancji.
Wiem jedno, po kilku dniach, ze kupie sobie jedynke tego i zrobie na 50g podkladu. Mysle ze bedzie OK.
  • 1049 / 10 / 0
Zakupilem i powiem Wam tyle, ze bardzo wesolo i dosc energetycznie po tym jest. Czasem to az mnie nosi, aby cos zrobic, wykonac jakas okreslona prace. Dosc miekka psychodelia, ale po przepaleniu ostro daje, jak to z canna ogolnie jest. Dosc krotko trzyma, co dla mnie jest zaleta. Generalnie mile na impreze w wiekszym gronie, bo bedzie smiesznie, ale jednak UR-144 ma cos ciekawszego do zaoferowania.
  • 766 / 133 / 6
Re: JWH-182
Nieprzeczytany post autor: Berig »
Przy małych ilościach występuje rozgadanie, śmiechawa, przyjemny relaks, pogłębiony odbiór muzyki i MOCNA stymulacja, dobre do połączenia z małą ilością alkoholu. Nie podbija kolorów jak AM, jest od niego nieco mocniejszy (celowałbym w dawkę ok. 2mg przy małej/braku tolerancji). Wchodzi natychmiast, peak do 0,75-1h, potem 2-3h zjazdu po którym następuje potężne zmulenie. Nie powiedziałbym, że jest w tym podobny do marihuany, zbyt mało w nim nieprzewidywalności, bardziej otumania niż nakręca.

Przepalenie jest podobne jak przy AMie; potężna dysocjacja, mocna psychodelia, w głowie nieprzyjemny mindfuck, zamknięcie w sobie, brak chęci do rozmowy, drżenie całego ciała i mocny wjazd na serce. Widzenie stało się niewyraźne, podwójne, jakby w 2D. Ma duży potencjał paranojogenny, zdarzyło mi się przeżyć kilka całkiem realnych halucynacji. Brak kaca, nie licząc zmulenia parę godzin po paleniu.

Z ciekawostek: znosi działanie stymulantów takich jak etylofenidat czy pentedron, całkowicie wyłączając stymulację w większych dawkach. Nie polecam miksa z uwagi na możliwe problemy kardiologiczne. W każdym razie wbicie w fotel jest przepotężne, jeśli spalimy te 4-6mg bez tolerancji.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 54 / 1 / 0
dawki 1 na 50 to chyba troche za słabe bedzie ?
  • 45 / / 0
Bardzo przyjemny kanna. :cheesy: Występuje lekko psychodela, ale nie ma dysocjacji i nie wyostrza kolorów, przypomina trochę ganje. Mocno kopie na wejściu, ale po około 45 minutach efekty szybko zanikają i pozostaje takie delikatne zmęczenie (choć zdecydowanie lżejsze w porównaniu np. do AKB-48). Na pewno zamówię więcej w najbliższym czasie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.