Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
A no bo nie wiedziałem ,że nie paliłeś pierwszej generacji :-)

Ale Spice tropical ,czy SMoke gdzie był sam praktycznie JWH-018 był sporo bardziej euforyczny od tych No ,sence,ex-ses,spice gold, Almost Spring itd

ogólnie jako odczyniik chemiczny 018 była sporo lepsza ,od tych mieszanek ,ja lubiałem 073 bo była miła w połączeniu z alko ,fajna w plener itd ale jesli chodzi o euforie przyjemośc ,towrzyskość osiemnastka była najlepsza :)

pewnie jest kwestia pierwszych faz palenia wtedy to robiło jak i na mnie duzo lepsze wrażenie :)

P.S. tak w ogóle odpisz mi na PW :-)
  • 356 / 7 / 0
a jest wgl gdziekolwiek dostępne jwh018 bo z tego co czytałem w tematach to w unii jełopejskiej jest nielegalne ?
  • 585 / 52 / 0
sa kraje eu gdzie 018 jest nadal legalny i można go kupić tam kupic.To był mój pierwszy syntetyczny kana, który wpadł mi w ręce razem z 73. Szczerze to z kilku g obu z nich ktore wtedy mialem, nie wiem czy wiecej niz 150mg jednego i drugiego zuzylem., calkowice nie moja bajka, waporyzowane 1-3mg za kazdym razem zbyt ciezkie i rozpierdalajace, chyba tylko dla ziomow z osiedla co wyznaczcnikiem dobrego dzialania jest zeby jak najmocniej walilo, zero przyjemnosci jak dla mnie
  • 356 / 7 / 0
powiedzmy że jestem z osiedla ziomkiem i lubie mocniejszą jazde . w jakim kraju legalne ?
  • 1107 / 51 / 0
koziq321 pisze:
powiedzmy że jestem z osiedla ziomkiem i lubie mocniejszą jazde .
Poszukaj czegoś innego, bo 0-18 Cie nie zadowoli jeśli szukasz takich wrażeń.
Chuj na kaczych łapach
  • 1472 / 26 / 0
W końcu udało mi się po ciężkiej pracy w poszukiwaniach pokarać tym kanna :)

zwaporyzowane ok. 7 mg na oko z lufki ,czas dizałania coś ponad 2 h paliłem na zejściu z dexa

ta ilość trochę się okazała za dużo patrząc na to ,że na kanna mam tolerancje niewielką ,przez pierwsza godzinę duży nieogar

ale pozniej ta euforia ,pobudzenie wyostrzone zmysły , brak dysocjacji jak przy teraznijszych kanna ,fajnie to było zapalić pierwszy raz od 2009 roku kiedy ten kanna siedizał w mieszance Spice Tropical , w 90 % przypominał mi tą mieszankę bo poza tym kanna w Spice siediziały jeszcze jakieś dodatki typu oleamid itd ale ucuzcie bardzo fajne po tylu latach zapalić ponownie :-)

bardzo dobry kanna ale czy niezastąpiony np pod wpływem alkoholu znacnzie lepiej sprawdzał się 073 ,równie euforyzujący był 210

a z teraznijszych kanna taki UR144 pzry małej tolerancji i rosądnych dawkach fakt jest gorszy ,ale nie widze przepaści znowu :)

P.S. Pewnie będzieice chcieli pisać pw do mnie ale ja wam nie pomogę ,nie udostępniam odczynnikó chemicznych a w tym wypakdu nawet jakbym chciał to wam nie pomogę bo tego nie mam po prostu zostałem poczęstowany :) więc nie piszcie do mnie pw w tej sprawie :-)
  • 13 / / 0
Odkopuję temat. Ostatnio odżył we mnie niesamowity sentyment do Spice.
Spice Gold był wspaniały, dla mnie ligę wyżej niż inne maczanki, a nawet kilka.
Na pewno są kraje, gdzie JWH jest jeszcze legalne.
Ktoś coś wie na ten temat? Szukałem info, ale ciężko w necie.
[cut]
Ostatnio zmieniony 25 marca 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto nieregulaminową treść
  • 2714 / 512 / 0
Co jakiś czas robię poszukiwania syntetycznych klasyków, niestety (albo i stety) na próżno.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2569 / 531 / 0
21 marca 2020KoraleKoloruKosmosu pisze:
Na pewno są kraje, gdzie JWH jest jeszcze legalne.
Ktoś coś wie na ten temat?
Nieosiągalne. Jedyną opcją jest samodzielna synteza. Najbardziej zbliżony do klasyki kanna aktualnie dostępny to SGT-151.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1179 / 43
Szukam tego po całej jebanej Holandii.
To jeden z pierwszych dragów od którego się uzależniłem, bodajże był składnikiem tajfuna.
Jedynie udało mi się zdobyć jwh 210, ale jakieś nieaktywne czy co - normalnie paliłem to z fajki to meth. I nic.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.