Ale Spice tropical ,czy SMoke gdzie był sam praktycznie JWH-018 był sporo bardziej euforyczny od tych No ,sence,ex-ses,spice gold, Almost Spring itd
ogólnie jako odczyniik chemiczny 018 była sporo lepsza ,od tych mieszanek ,ja lubiałem 073 bo była miła w połączeniu z alko ,fajna w plener itd ale jesli chodzi o euforie przyjemośc ,towrzyskość osiemnastka była najlepsza :)
pewnie jest kwestia pierwszych faz palenia wtedy to robiło jak i na mnie duzo lepsze wrażenie :)
P.S. tak w ogóle odpisz mi na PW :-)
koziq321 pisze:powiedzmy że jestem z osiedla ziomkiem i lubie mocniejszą jazde .
zwaporyzowane ok. 7 mg na oko z lufki ,czas dizałania coś ponad 2 h paliłem na zejściu z dexa
ta ilość trochę się okazała za dużo patrząc na to ,że na kanna mam tolerancje niewielką ,przez pierwsza godzinę duży nieogar
ale pozniej ta euforia ,pobudzenie wyostrzone zmysły , brak dysocjacji jak przy teraznijszych kanna ,fajnie to było zapalić pierwszy raz od 2009 roku kiedy ten kanna siedizał w mieszance Spice Tropical , w 90 % przypominał mi tą mieszankę bo poza tym kanna w Spice siediziały jeszcze jakieś dodatki typu oleamid itd ale ucuzcie bardzo fajne po tylu latach zapalić ponownie :-)
bardzo dobry kanna ale czy niezastąpiony np pod wpływem alkoholu znacnzie lepiej sprawdzał się 073 ,równie euforyzujący był 210
a z teraznijszych kanna taki UR144 pzry małej tolerancji i rosądnych dawkach fakt jest gorszy ,ale nie widze przepaści znowu :)
P.S. Pewnie będzieice chcieli pisać pw do mnie ale ja wam nie pomogę ,nie udostępniam odczynnikó chemicznych a w tym wypakdu nawet jakbym chciał to wam nie pomogę bo tego nie mam po prostu zostałem poczęstowany :) więc nie piszcie do mnie pw w tej sprawie :-)
Spice Gold był wspaniały, dla mnie ligę wyżej niż inne maczanki, a nawet kilka.
Na pewno są kraje, gdzie JWH jest jeszcze legalne.
Ktoś coś wie na ten temat? Szukałem info, ale ciężko w necie.
[cut]
Powód: wycięto nieregulaminową treść
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
21 marca 2020KoraleKoloruKosmosu pisze: Na pewno są kraje, gdzie JWH jest jeszcze legalne.
Ktoś coś wie na ten temat?
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
To jeden z pierwszych dragów od którego się uzależniłem, bodajże był składnikiem tajfuna.
Jedynie udało mi się zdobyć jwh 210, ale jakieś nieaktywne czy co - normalnie paliłem to z fajki to meth. I nic.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia
Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.
Marihuana zmniejsza grubość kory mózgowej – mówią badania na temat wpływu konopi indyjskich na mózg
Kanadyjskie badania dotyczyły wpływu używania konopi indyjskich na strukturę mózgu u młodzieży. Prace badawcze, prowadzone przez zespoły Gracieli Pineyro i Tomasa Pausa, wykazały, że stosowanie THC (tetrahydrokannabinolu – organicznego związku chemicznego z grupy kannabinoidów, głównej substancji psychoaktywnej zawartej w konopiach) przez nastolatków prowadzi do zmniejszenia grubości kory mózgowej. Zaobserwowano, że THC powoduje zanik dendrytów – struktur neuronowych niezbędnych do komunikacji międzykomórkowej, co może skutkować atrofią określonych obszarów kory w okresie krytycznym dla rozwoju mózgu.