Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
elroang po co Ty bierzesz taki mix? Żeby podbić działanie dexa? Jeśli tak, to nie radzę.
Ja raz dostałam namiastki zespołu serotoninowego i naprawdę nie polecam. Psychicznie czułam się raz fajnie, raz mniej fajnie - ale fizycznie - bardzo nieprzyjemnie, aż w końcu wylądowałam w szpitalu.
Weź sobie lepiej wypij soku grejfrutowego.
EDIT: Dopiero teraz dokładniej przeczytałam (wcześniej rozproszyło mnie to zdjęcie ;-) ): nie bierz już tego Citopramu i odczekaj dwa dni zanim weźmiesz dexa.
Nawet jeśli nie dostaniesz zespołu serotoninowego, to po tym miksie możesz np. odczuwać ciągły lęk (ja tak miałam po samym SSRI) - a to skutecznie zepsułoby fazę deksową.
elroang pisze: A wiec dzis przypadkowo zazylem 40mg Citalopramu 1 raz w zyciu, a na wieczor chcialem zjesc sobie dexa na 2-3plateau............ciach.........
Ogolnie niewiem jak ludize moga brac SSRI jak Cita albo paro, ja niemoge po tym spac mam wyjebane oczy, serce mi napierdala i dostaje szczekoscisku a na poczatku po 4 piwach nie moglem sie czasami dogadac, hujowo maja ci co to musza brac :(
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.