Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3442 / 715 / 9
Lepiej zrobić tak żeby peaki się spotkały trochę wcześniej. Ja bym najpierw załadował kwasa a jak już będzie dobrze rozkręcony to bym ładował grzyby i szykował się na właściwą podróż.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2 / / 0
Zależy mi też na sprawdzeniu jak działają same grzyby, bo będę brał pierwszy raz. Da się to jakoś pogodzić?
  • 18 / 7 / 0
Jestem wielkim fanem sajko miksów, ale tutaj mi coś troszkę nie pasuje, (wrzuciłem kwas i po 30min grzyby) z jednej strony mnie kwas stymulował, a z drugiej strony ten BL, zimno mi było i chciało mi więc tylko leżeć, ale kwas nie dawał mi uleżeć w ogóle nieprzyjemne odczucia związane z substancjami zdawały się potegować. Imho i w przypadku mojej osoby najlepiej się jednak sprawdza Jedi-flipping bo wtedy MDMA znosi mi odczuwanie BL i jest miodnie. W tej nazwie w ogóle doskonale pasuje ten Jedi bo robi się naprawdę kosmicznie %-D
  • 9 / / 0
A czy tolerka na karton przekłada się na tolerke do kapeluszników? Czy to nie ma znaczenia?
  • 3442 / 715 / 9
Przekłada się, gdyż obie te substancje to agoniści receptora 5-ht.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3 / / 0
Ożywiam ten temat hehe %-D

Pierwsza moja próba z tym mixem, dawki wyliczone przez ChatGPT (a czemu by nie xD), wcześniej jadałem grzyby średnio 4-5g na 1 trip a kwasa solo próbowałem tylko raz.

Także ten, 200ug kwacha normalnie zażyte, po wjeździe pierwszych mocniejszych wizuali dojedzone 1,8g suszonych grzybów APE - na 100% mocniejszych niż reszta grzybów. Moje odczucia są takie, że ta mieszanka jest perfekcyjną synergią. U mnie wszystkie pozytywne efekty z obu substancji się nasilały, za to negatywnych nie było żadnych. W zasadzie krótko mówiąc to taki kwasik premium, lepsze wizuale, jeszcze lepszy i bardziej śmieszkowaty humor, mega ogarnianie rzeczywistości. Polecam gorąco wszystkim psychonautom.
  • 19 / 1 / 0
Czzy grzyby wpłynęły na czas trwania tripa? Ile go miałeś i po jakim czasie poczułeś peak?
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.